Djur-kyrkogård och försvunnen vård.

Alltså, jag kämpar på! Jag har en massa tankar och grejer som jag försöker sortera men det är svårt. Särskilt som hela vårdsystemet verkar ha pajat ihop totalt! Jag hade en samtalskontakt som verkligen gav mig hopp och hjälp, men sen innan jul har jag inte varit där. Hen hade planerad ledighet till slutet av januari, men jag har inte hört nåt. Trots att jag ringt och skrivit brev. Och det som hände i onsdags, när kuratorn jag skulle träffa för att reda lite i vardagen inte ens dök upp, folk letade runt överallt, känns bara väldigt skumt och liksom oseriöst. Det är inget privat ställe. Att personen i fråga, eller nån annan på stället, inte ens ringer upp mig på torsdagen eller fredagen och förklarar varför det blev som det blev är ju också ett mysterium. Ingen pepp här. Sorry!

Fast vilken mysig dag vi hade idag. Vi drog tillbaks till där vi var igår. Denna gångens korv och bröd. Idag även förstärkta med Nikki-Los kompis inkl förälder.

På vägen hem hittade jag och Kimmi-Kid en ”jurtjyrkogård”, moahahaha …
Han var så rolig. Han stövlade omkring där mellan gravarna och fnittrade och sa ”wow!” Massor av utdragna ”wow”. Godnatt!
Puss!

 1. Vet du vad? Jag tycker att det är jättetråkigt att du har förlorat din inkomst från mama. Men vet du vad? Du kommer att klara dig ändå. En stor förlust för mama då det är många som klickar in för att läsa just DIG! Vad du tänker, vad du gör, hur du mår osv. När du skriver är det från hjärtat.
  Jag fattar inte alls mamas beslut att du ska sluta blogga här. Det är liksom ett ställe där folk inte uppdaterar så frekvent alls överlag?
  När x inte har något att säga så slängs det in ett recept eller några bilder, du väntar tills du har något att säga. Typ.
  Nu tänker jag inte namnge någon men jag är förundrad över mamas beslut.

  Jag kommer att följa dig var du än hamnar, för du ska inte sluta blogga!
  Pussåkram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..