Fast i Nässjö. 

Idag har jag varit och jobbat på Bomässan i Vetlanda. Men jag kom bara till Nässjö. Jag skulle byta där men tåget till Stockholm kom aldrig. Jag väntade i två timmar, tiden flyttades bara framåt om och om igen, det var tydligen en skogsbrand nånstans längs spåret, sen var jag så himla himla trött att jag tog in på hotell. Men först handlade jag lite grejer. Jag hade inte ätit middag eller så ju.

I väskan hittade jag mina två födelsedagspresenter från kidsen. Sötnos och Sälki. Började nästan gråta lite, saknar dom så. Men nu ska jag bara tänka att det är skönt att sova ostört på hotell och att det går nya tåg imorgon.
Förresten hittade jag en massa bra grejer om ålder i Kupé på tåget hit i morse. Känns faktiskt bra att vara 40.
Godnatt och puss!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..