Påsk.

Som jag visade sist, så sov vi gott i natt.

Per fixade ”påskägg” direkt efter frukost.
Lite pyssel.
Lite pynt på bordet.
Påskteckning.
Påskbad blev påskhare.
Bea från kontoret skulle komma hit och påskafton-fira med sina två fina kids, så sen blev det städning.
Jag städade när Per och Nikki-Lo handlade och Kimmi-Kid sov. Ingen sov säker idag.  Lite kajal och läppstift blev tangorabatt, fräknar och kindrosor.
Tårta!
Vi alla i familjen var så där fånigt halvutklädda. En brokig klänning, kinder och fräknar och sen kom jag inte längre, per hade klänning och fräknar, inte ens kinderna, hehe. Sen blev det pyssel. Bea är formgivare och grafisk designer och hennes tioåring är superpysslare så jag låg i lä. Vårt uppdrag var att pynta riset.
Kusin Alice var här med.
Plötsligt hade Bea sett en supersnabb kanin eller hare inne i badrummet, det var så skumt. Och när vi gick dit hittade vi påskägg bakom draperiet i badkaret, så konstigt, men GOTT! Sen blev det lek.
Per var fantastisk, han blev häst, patient och allt möjligt för dom två fina fyraåringarna Siri och Nikki-Lo. Jag menar Anna och Elsa.
Nikki-Lo beställde en figur med regnbågshår. Hen heter Regnbågshår Rosetta. Tack!
Discokaniner. Typiskt klassisk påsk. Hehe
Alice pysslade med. 
Flora, 10 gjorde en ananas och då härmade jag,
Jag gjorde en 90-tals-rejvare. Bea gjorde en så sjukt söt figur som sitter bredvid.
Alltså kolla in! Julpyntet till höger är från Pyssellördag. Tack Kreativa Karin!
Riset blev snyggast nånsin, och kolla familjeporträtten vi fick av Flora.
Så fina!! Tack!

Nikki-Lo hade en ganska skitintensiv dag, nya människor, kalas och så nyligen inledd kortisonkräm mot astma på det. Plus vanliga astmamediciner. Hon var speedad och jagfick gå undan med henne flera gånger. Lilla stackare!

Åh, vad jag älskar att vara vuxen och få bestämma hur jag själv vill fira. Maten, upplägg alltihop. Glad påsk alla!

  1. Asså ÄLSKAR att se stökbilder! Är jämt så himla stressad över att mitt hem är det enda som är kaos, även om jag vet att det inte är så… ja du fattar!

  2. Helena skriver:

    Åhhh…. var har du köpt E.T kudden? Mina barn på 5 och 7 år såg filmen igår för första gången och älskade den! Det var så härligt att se den tillsammans. Minns att jag var 10 år när den gick på bio och jag såg den tre gånger ❤.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..