Kind-böld? Timewarp? Ses i Vänersborg?

Är det bara jag, eller blir liksom alla rörelser och tankar mycket långsammare när en försöker vara snabb? Som att kroppen och psyket vill jäklas. 

Idag ska jag pyssla med mysiga kids igen på Bomässan. Denna gång i Vänersborg, staden min farmor växte upp i. Spännande! Kanske kommer några okända sysslingar och kusiner sluta upp kring pysselbordet? Mitt tåg gick 07.14. Jag gick upp 05.00 och duschade, fixade hår och smink. Jag försökte vara effektiv. När jag kom ut i köket var klockan 06.05, jag blev lite stel och kall, min plan var att gå utanför dörren kl 06.20. Det blev kläder, packa, fixa och frukost, matsäck … ALLT på en kvart. Vad hände där inne i badrummet egentligen? Twighlightzone? Iof finns väl en förklaring i att det var så äckligt tidigt och att jag sovit lite kass och att jag har fått en skitjobbig typ inombordare på ena kinden som behövde täckas? Dvs sminket tog tid. Den är otroligt charmig, det är liksom varmt och lite pulserande och svullnaden sträcker sig upp kring ögat. Nu lät det ev lite värre än det är. Det är ingen infektion eller nåt galet, bara en vanlig hormonfinne gone bad. Och med min känsliga hud och fallenhet för svullnad blir det en kass kombo. 
Per har iaf kommit fram ok i New York. Mamma och pappa håller ställningarna hemma idag (från 06.20 till ca 22 ikväll) och kidsen sover kanske fortfarande. Håller tummarna för att allt blir bra. 

Pappa åker vidare till skidvecka i Sälen på måndag men mamma och hennes väldigt dåliga knä stannar kvar hos mig och le kids här i Sthlm. I en vecka ungefär, tills Per kommer hem. Så himla gulligt av dom! 

Dom körde ända från Göteborg bara för att hjälpa mig så jag skulle kunna jobba. Och jobbet, dvs Bomässan, lät mig ändra pysseltiderna just idag så jag skulle slippa vara borta mer än över dagen. 

Och Nikki-Los kompis familj (som även är grannar och vänner och går på samma föris) plockar upp henne och leker några timmar efter lunch. Så kul för henne med lite lek. Och lite vila för mamma och pappa och avbrott för Kimpan! Tack alla inblandade!

Och du som kan: kom och pyssla! Ta gärna med en kopp te till mig från fikavagnen. Den går runt på mässan med gratis fika för utställare. Säg att det är till ”hon, Kitty, vid pysselmontern, hon är anställd av bomässan” nåt svart te och ingen kossamjölk. Ta nåt själv med. Havredryck har jag borta hos mig. Hehe. OBS trams.

Så här ser det ut under dagen.

Vi gör muggfigurer:
Molnmobiler:
Och det mest populära, djuröron och -nosar:
Ses puss! 

LOADING..