Kalla mig autodidakt nageltekniker.

För att skriva om nåt helt annat än vanligt så har jag börjat göra mina egna naglar hemma. Linda Vista, salongen jag gått till några gånger, hade ett home-kit som jag investerade i. Jag insåg att jag skulle tjäna in det på typ tre besök hos vilken salong som helst. Det handlar alltså bara om att jag vill ha naglar som är längre än breda. Som eventuellt täcker fingertoppen. Och jag vill inte ha lösnaglar. Så, gel-lack är svaret. Jag kände inte till det förrän nyss, men det är ett tjockare lack som härdas i en speciell lampa som sen sitter kvar i minst två veckor. Sen, när nageln vuxit en bit och lacket hamnar för långt upp, tar jag bort det och lägger nytt. Det är enda sättet för mina naglar som annars bara skivar sig. Känner mig helt tjusig, hehe.

Det är några steg, rengöring, base coat, färgat lack, top coat, rengöring igen, och så två minuter uv-lampa mellan varje lager, (salonger har led i 30 sekunder) men jag börjar få koll nu. Lite iaf. 

Dom är fortf väldigt mycket ”på utväxt”, men snart, när dom är lika länga tänkte jag börja tramsa med mönster och glitter och sånt. När jag hinner. Om jag hinner. Hehe.

 1. Hanna skriver:

  Tack, Marie. Jag vet vad problemet var. Dock kvarstår frågan om var jag kan få tag på produkterna.

  1. Malin skriver:

   Googla! Finns hur mycket som helst.

  1. Hej skriver:

   Det står att Kitty köpte sitt kit på salong Linda Vista

 2. Marie skriver:

  ” problemet” var att folk fick svåra allergier o tappade skinn på fingrarna/ händerna , företaget fick betala ut skadestånd till kunder och det blev förbud för försäljning direkt till kund , finns tydligen att köpa på salonger då …

 3. Hanna skriver:

  Var har du köpt lampa och lack? Har för mig att Isadora hade förut, men fick sluta sälja till ”allmänheten” pga något problem. Trodde det bara fanns att köpa för proffs, så är himla intresserad av att veta var du fått tacos dem.

 4. Åsa skriver:

  Kitty slutar blogga för Mama den 15 maj vilket hon skrivit på bloggen.

  1. Hmm skriver:

   Aha, tack! Har hon sagt vad hon skall göra näst?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..