I Barcelona!

Jag och Sara är i Barcelona. Vi har gått över en mil idag och jag har ont i kroppen. Men vi har det fantastiskt. Vi fick resan av Per i födelsedagspresent. Han och jag kan ju inte åka ihop, vem ska ha kidsen? Så då gav han helt enkelt mig en resa inklusive Sara! Kan inte bli bättre. Efter lite krångel (hittade inte mitt pass och fick skaffa tillfälligt för 980 kr 🙁 och lite annat) kom vi iväg och landade i Barcelona i går natt. Idag har vi ätit sjukt mycket, shoppat lite (hittade presenter till dom tre där hemma!) och kollat in så mycket annat vi hunnit. Hotellet är bra, läget är bra, vädret är blandat, folk i butiker och på caféer, restauranger etc över lag är lite otrevliga. Inte kul alls faktiskt, men vi vänjer oss. 

Det är första gången jag är borta så här länge, 3 nätter och 4 dagar från kidsen. Jag saknar dom! 
Frukost blev kokos-gurt med granola och massa frukt, te, juice, macka med massa gott på. Lunchen bestod av en jättedonut och en paella. I den ordningen. Middagen var så god att jag inte kan prata om den nästan. Tapas som gav ordet mat en ny innebörd. Hurra! Kram!

  1. Maria skriver:

    Låter ju härligt, alltså du är verkligen värd denna resa.

  2. Åsa skriver:

    Men underbart med Barcelona!! Va trist att du inte kan se förbi ev oförskämda servitörer/servitriser och bara njuta av att vara där!!

  3. Lina skriver:

    Så härligt!!! Men behövde du verkligen pass till Barcelona? Brukar funka bra med id-kort eller körkort inom Schengen..?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..