Sista inlägget EVER!

(OBS! På nya bloggen svarar jag på alla kommentarer så skriv hellre där under nya inlägget än under detta! Puss)

 … på Mama. Tack för allt alla fina läsare och folk på Mama. (Jag har så mycket fina minnen som jag snart kommer gå igenom i listform.)
Men. 

VÄLKOMMEN TILL MIN NYA BLORRE! kittywashere.com

”KITTY WAS HERE” får den heta, precis som min allra första blogg back in the days.

Jag har ju tramsat på med sånt här ganska länge nu, först på Djungeltrumman och sen på Mama.nu och det är dags för en rejäl jäkla nystart. I egen regi. (Jag vet att det är en bra grej, för jag är lite dålig på att känna att jag platsar bland andra ibland.) För jag vill fortsätta ha en liten röst nånstans.

Så; från och med nu gäller tex följande:

 • Jag lovar att våga läsa alla kommentarer och jag vill från och med nu ha massa mer och bättre kontakt med dig som läser.
 •  Jag kommer ha teman och ofta ta in gästtexter.
 • Jag kommer bädda in klipp från min lika nya Youtube-kanal (med samma namn som bloggen) så ofta jag kan och samköra lite snyggt med temat för dagen/veckan. 

Mer om allt detta i första inlägget. HÄR!

Strax lägger jag även upp litet välkomst/ful-klipp.

Så; jättevälkommen! Hoppas det blir trevligt för oss båda och att du vill komma tillbaks! Kanske redan i morgon, jag tänker försöka uppdatera varje dag. Minst en gång. Är planen.

Puss och kram!

 1. Jenny skriver:

  Sponsrade bloggar är inget vidare. Lite svårt att ta det som skrivs efter detta på allvar, från en person som fått pengar för att blogga om vissa saker. Finns säkert en uppsjö avklatschiga motargument, men jag köper inte det. Prova wordpress! Låt det fria ordet få en talan utan pengar bakom! Usch.

 2. Lova skriver:

  Wait a minute.

  En sponsrad blogg. Känns ju sådär, eller?

  Usch.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..