Harry om hur fantasi fungerar (eller vad det nu är.. förmodligen något övernaturligt)

 

Img 5750.jpg

Harry: Den första klockan, den hade bara en visare.

Jag: Hade den? Hur vet du det?

Harry: Jag ser det i en bild i huvudet. Den berättar det för mig. Googla så får du se.

Jag (googlar): Jaru!! DU HADE RÄTT.

Harry: HAHAHA. Jag vet.

Jag: Vad ser du mer i huvudet.

Harry: Jag har som många olika telefoner i huvudet, jag kan göra lite allt möjligt på dem. Jag kan se bilder och filmer.

Jag: Långfilmer?

Harry: Jag kan bestämma helt själv. Mest korta klipp som youtube. Nu kollar jag på en biltävling. Den svarta leder, den gula ligger sist. De hojtar på varandra.

Jag känner liksom ibland att Harry är min största inspiration och glädjekälla i livet. Som tur är han vi ett muntligt avtal att han aldrig ska flytta hemifrån. Pacta sunt servanda.

Ps. Taskigt om jag nästa gång de bråkar om ipaden säger ”Men Harry du har ju faktiskt youtube i huvudet, på flera olika telefoner, du kan ju titta på dem.”

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Harry har gjort bort mig på pendeltåget igen

I pendelvagn med en massa folk runt oss.

Jag: Harry och Sixten, ni sparkar på både mig och blommorna. Kan ni sluta med det tack.

Harry (högt): Ja, för annars får vi ingen mat och sovplats.

Jag: Eh… heheheee.

Harry (viskar): Bra skämt va.

Jag: Mmm.. Ja jo,…

Det var ju ett bra skämt. (Han har fått det från när vi pratade om Rasmus på luffen tror jag, föga anade jag då att det skulle få denna konsekvens  😳) Men det finns ju alltid ett litet pris man får betala. Tex att någon ringer socialen.

Berätta om när era barn gjort bort er in public!!

  1. När min äldsta dotter höll på att lära sig prata så var hennes ord för vatten ”blatten”. Så i alla sammanhang där vi var ute bland folk och åt så kunde man ju helt plötsligt höra någon som skrek efter blatten. Jag kommer från en liten ö och en gång var jag och hon där på besök och när vi kom ner till hamnen så skrek hon högt och ljudligt: Titta Mamma blatten!!!! Var på jag svarade Jaaa jättemycket VATTEN! Åh vad mycket VVVVVatten!

  2. Min son, då 3-4 år, läxade upp en Hells Angels-kille i kön på McDonalds och förklarade bestämt att man inte fick rita på sina armar med tuschpennor. Killen hade hela armarna fulla med tatueringar och vi hade precis genomgått fasen ”man ritar inte på sig själv med tuschpennor”…

  3. Alltid kul när barnet skriker högt i mataffären ”SLÅ MIG INTE MAMMA”. Som tur är har denna fas gått över, troligen utlöstes den av att barnet slogs rätt mycket själv och vi pratade typ varje dag om att man ska prata istället för att slåss

    1. Åh GUD jag minns en gång när Harry satt i en vagn i affären och han sträckte ut armen precis innan kassan. Jag gick ganska snabbt som alltid. Jag viftade undan armen SÅ ATT han inte skulle slå sig i kassan, varpå han gormar över hela affären MAMMA DU SLOOOG MIIIIG. Sjukt jobbigt.

  4. Än så länge är min Sixten inte ens 2 år fyllda så han har inte gjort bort mig än men det lär ju komma. Min plan är att ge igen sedan när han börjar komma upp i åldern när allt föräldrar gör är pinsamt 😆

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Hur man rockar sockorna

Igår rockade vi sockorna. Det gör vi iofs ofta, har typ en ikeakasse med omaka. Jag vill påminna om barnens input förra året.

Jag vill även påminna om när de i somras ville spontanrocka.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..