Viktigaste saken för en bebis

Hej och välkommen till min nya blogg! Det är jättekul att flytta hit, tack Mama!

För er som är nya, liten sammanfattning:

Jag heter Knivlisa (inte på Skatteverket och Försäkringskassan, där är det bara Lisa) och har bloggat i snart sju år.

Jag har en son som heter Sixten, 1,5 år.

 

Och ska föda snart igen. Är i v 39. Jag har inte förberett så mycket än, men jag har gått igenom bloggen och sett hur det var första tiden med Sixten. Vissa saker inser jag är helt oumbärliga, som till exempel min amningssång.

Så den tycker jag att ni ska an-amma:

 

Jag är mammaledig nu men har jobbat som journalist i typ sju år, bland annat på Expressen och FRIDA.

Jag bloggar till exempel om vad min man säger i sömnen. Här finns en hel sömnpratskategori.

Hela mitt arkiv kommer att flyttas med så småningom, men det tar lite tid.

Knivlisa.devote.se och Knivlisa.blogg.se kan ni läsa så länge om ni vill.

Välkommen hit! 

Om ni använder bloglovin, följ mig här eller tryck på bloglovinknappen här nere.

 

 

 1. Marwen skriver:

  Åh vad roligt! Bra mama!! Jag älskar dig knivlisa!

 2. Lisa – vilka fantastiska nyheter! Jag går ju in här titt som tätt, och så kommer du att vara här! Supereffektivt för mig och jätteroligt! Lycka till med att trycka ut fotbollen, nu är det nära! Kram kram

  1. Åh vad bra!!! Tack! Kram!

 3. fia skriver:

  det här gör mig lite kinkig, för jag hade lyckats bokmärka (okej, lyckats och lyckats, jag gjorde det med flit för det var en så bra dag) din blogg samma dag som du skrev ”underage är ute”. nu försvinner ju det bokmärket och blir ‘Knivlisa’ rätt och slätt istället.

  men det kanske blir fantastiskt. hoppas.

  1. Haha damn! Förra var ju bättre helt klart.

 4. Lise skriver:

  Vad kul! Vad ljust här var. ^^ (<- OBS! Smiley jag typ aldrig använder men kändes lämplig nu.)

  1. Jag har ALDRIG fattat vad den smileyn betyder!!! Jag har visserligen aldrig försökt ta reda på det heller.. 🙂

 5. Fantastiskt! Grattis till flytten!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..