Hur man vet att man är stammis på vårdcentralen

Vårdcentralsbesök nr tre på två dagar (Sixten slog upp hakan och klistrade den och jag lade om mitt martyr-sår):

Jag (till sköterskor i korridoren): Åååååh vilka fina kläder ni har!!

Sköterskor (med chockrosa outfits): Tack! Eh. Du var här i går också va?

Jag: Var det er jag sa det till då också eller?

Sköterskor: Ja.. Men det gör inget.

Jag: Oj.. okej. Bra..

Så här i efterhand kan jag ångra att jag båda gångerna lade manken till för att låta så förvånat begeistrad. Jag kände att risken att det var samma personer var så oerhört liten och möjligheten att göra fler glada ganska stor ändå.

Dom ba du kanske borde söka hjälp för minnesförlust i stället.

Sixten, lite omtöcknad efter hak-klistring.

 1. Jenny J skriver:

  Åh sådana här ”felsägningar” eller vad man ska kalla det är så otroligt roliga! Haha, riktigt ser det framför mig 😉
  Läste intervjun med mama och tror att jag är en av dina nya följare. Gillar din inställning 🙂

  1. Hej! Kul, välkommen 🙂

  1. 🙂
   Han klättrade upp i vagnen och den välte!

 2. Hello Mama! Jag har stalkat din blogg forever och jag hoppas att bytet till Mama inte kommer förändra kvalitén på din blogg! Alltså, jag hoppas att inläggen inte kommer bli ”censurerade”, jag får för mig att Mama är lite ”seriösare” än Devote? Jag kanske bara inbillar mig från en självisk synvinkel. Bleib so wie du bist! /A

  1. Hej Läsare från Tyskland!

   Du behöver inte oroa dig, vi censurerar aldrig våra bloggare (om de inte går bananas och börjar skriva massa olagligheter, vilket aldrig har hänt). Vi har ju lockat över Lisa för att vi gilla henne precis som hon är. .:-)

   /Anne, webbredaktör mama.nu

    1. Tack Anne, tack Lisa! Det tycker jag låter fenomenalt bra! Ska bli kul att följa dig här, lycka till! Lycka till med födandet också! :)))

  1. Jag ska försöka bleiba mig so wie ich bin!! 😀

 3. Em skriver:

  Co-testing with KnifeLice

  1. Hahaha tack för supporttesting

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..