Intervjuad av Mama

 

Mama.nu intervjuade mig igår. Jag lägger in skärmdumpen här med eftersom vissa inte orkar klicka på länkar.

 

 1. 34?! Vafan… Du är ju sjukt snygg! (inte för att 34:åringar inte kan vara snygga, men du ser inte ut som en snygg 34:åring, du ser ut som en snygg 25:åring) Tänkte att du var lika gammal som mig, 85:a. Men. Va? Satte vinet i halsen två gånger. (Och när Sixten vill ha en kanin så vet du var du ska shoppa 😉

 2. Förstår det där med att man inte kan fokusera på graviditeten som med första. Jag har precis fått reda på att jag är gravid med andra barnet och jag glömmer bort det hela tiden. Dock lättare att glömma när det varken syns eller känns, ingen fotbollsmage här än 😉

  1. Jag glömde typ också bort det.. Framför allt så missfallsnojade jag inte alls den här gången, vilket jag verkligen gjorde med Six. SÅ skönt att slippa.

 3. Puss och välkommen!

  P.S. Att vi skulle vara jämngamla ser jag som ett elakt skämt. Och om det verkligen är sant så får vi väl se vad tvåbarnschocken gör med det där fejset. Häpp!

  1. tack snälla!!

   ps. Haha! Om det blir illa kommer jag att säga ”det är Malin Wollins fel, hon föråldringscursade mig där strax innan födseln”.

 4. Grattis till flytten! Innebär det att du lämnar Frida sen? Om du inte ligger och föder barn nästa helg och ska till underBARA barn mässan så skulle jag bli så glad om du kikade förbi vid min monter. Bakom Geggamoja och mitt emot Tröstisar – annatotti heter jag! 🙂

  1. Tack!! Jamen vet du jag ska dit!! OM ungen ligger kvar. Jag hälsar på dig då!! kram

 5. ASSÅ 34?? Nu när jag tänker på det så ja det är klart att du inte är 25, du har gjort lite för mycket för det..Men ändå alltid trott dett! Respect!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..