Dagens bilder

Jag är i vecka 40 nu. Due date på tisdag. Jag har typ konstanta sammandragningar. Det syns liksom på 100 meters håll att magen är kroniskt stenhård och deformerad. Eller ja, deformerad är den ju alltid men nu är den mer som en utväxt.

20130927-223255.jpg

20130927-223447.jpg

Det som är så bra med att vara i vecka 40 är att man i kollektivtrafiken blir behandlad lite mer som en helig ko, än i vecka 30-nånting. Men man måste ju själv åkalla respekten. I dag sa jag:
Hej! Jag är i VECKA 40, jag vill sitta. Vem vill resa sig?

Man ska liksom lägga fram det som ett erbjudande om sjuka mängder karma.

20130927-224633.jpg

Jag och Six lunchade med Annika. Han ville bara springa och riva ner alla köksredskap i köket och det blev lite jobbigt att springa efter så jag gav honom glass. Kuta eller muta – lätt val.

20130927-224909.jpg

Golvet under Annika när hon ätit klart.

20130927-225319.jpg

Näe ok det var Sixten. Jag torkade upp allt, som den heliga ko jag är.

 1. Hanna skriver:

  Jag gillar din blogg!! Kul med Mama, eller? Min enda referens är det Nina Björk skriver om tidningen, läs det! Men det är ok att vänta till någon gång när inte barnafödande står högst på agendan. Lycka till!

 2. Hej Lisa! Å va kul å hitta en blogg i min smak – du verkar skön å inte
  sådär…strösselsöt å det passar mig bra 😉 Va sjukt att du dessutom har due date på tisdag — Jag har mitt på onsdag! Det är första ongen så vet inte vad jag ska förvänta mig men inga tecken än. KANSKE
  att det trycker lite mer neråt men det kanske är önsketänkande… har
  fördrivit dagen med att kolla hur förskolor på Söder, tvättat, petat
  naveln, virkat, ätit upp chokladprovianten jag packat till BB (igen)…
  hur fördriver du tiden nu när det är så nära? Några bra tips?

  1. Åh heeej, en duedatekompis! Vad kul! Jag önsketänker också att det trycker lite extra neråt. Tips på tidsfördriv har jag tyvärr inte, jag VILL TITTA PÅ TV MEN HINNER INTE typ. 🙂

 3. Ååhåå vilken härlig kalaskula! 🙂

  Och det där med sittplats på kollektivtrafik tycker jag verkligen man kan fråga om. Det verkar inte som en självklarhet för Svenskar att faktiskt resa sig för en gravid? Maj gadd så jobbigt att STÅ upp hela resan med gigantic mage & sammandragningar.

  1. 🙂 Alltså svenskar är KASSA på det där med att resa sig för gravida.

 4. Åh vilken mage! Så himla coolt (fast det ser tungt ut)!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..