Due date-hormoner

20131001-103659.jpg

I dag ska min bebis komma. Tror inte riktigt på det. Har precis varit hos barnmorskan för antagligen sista gången och höll typ ett tal om hur fantastisk hon varit.

Jag började gråta och hon kramade om mig. PIN att man börjar gråta av något man själv säger. Det innebär ju att jag tyckte att jag sa så fina saker att jag blev alldeles berörd.

Sjukt narcissistiskt.

Nu sitter jag i alla fall och försöker coola till mig innan jag träffar någon.

 1. Lisa – du är så himla himla rolig! Det här var ett fantastiskt inlägg. Lycka till o kram kram!!

 2. Ewa skriver:

  Hej, du är en ny bekantskap för mig här på Mama, men guuuud vad kul du är.
  Skrattar högt, av igenkänning och åt ditt sätt att sätta huvet på spiken!
  Lycka till med bebis nr 2 : )

 3. shit spännande! hoppas allt går bra 🙂

 4. Hej Due date-kompis! Va härligt att du haft en så bra barnmorska – min var vidskeplig och jobbade halvtid som med livsstilscoaching eller naturmedicin eller nåt… I dont know men litade inte helt på allt hon sa haha! Men idag tänka jag trots allt testa å va lite vidskeplig själv… ska hinka te-kuren ”hallonblad+nejlika+kanel+cayennepeppar+ingefära” och får se om det hjälper nåt.. kör en långpromenad runt söder också.. hjälper inte det kör jag hinnsvepning med virknål på mig själv – det går eller? Annars kan man ju alltid be främligar på tåg hahaha 😉

  1. HAHAHA hinnsvepning med virknål! Sjukt bra!

   1. Å apropå att skita ner sig under förlossningen (min största farhåga efter att fiffi ska bli slapp å sexet aldrig återgå till det normala) MEN jag har hört att man kan be om att få lavemang direkt när man kommer in så liksom..bra tips kanske? 😉

    1. Jag bad om det sist, men barnmorskan sa: ”Är det för VÅR skull? (jag ba ja), i så fall är det INTE bättre med lavemang får då riskerar det att rinna genom hela förlossningen! Det hade nog inte känts bättre 🙂

     1. Men skit också..! (haha) Trodde av hade kommit på lösningen.. Hmm..

 5. fanny skriver:

  åhh! är du nervös?

  1. Oroande ickenervös! All tanketid går liksom till att ta hand om sjuk Sixten så jag hinner aldrig komma in i födslomode!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..