BF+2 och livrädd

Sixten har hög feber och jag är livrädd för att förlossningen ska sätta igång. Han måste få ha mig (eller Linus, men jag killar på ryggen bättre).

Är man på BF+2 brukar man ju göra saker som påskyndar det hela. Som att springa uppför trappor, ha sex och putsa fönster.

För motsatt effekt borde det hjälpa att göra precis tvärtom?

Gå superlångsamt nerför trappan, gå i celibat och kasta jättekladdiga saker på fönstrena?

20131003-040418.jpg

  1. Haha sixten ser så himla seriös ut när han snackar i telefon

  2. Är lite rädd för följande: Att jag ska få ett barn och sen bli asbesviken över att det inte är sixten. (vilket jag ju förstår att det inte kommer vara för 1. jag är inte du och 2. jag har inte legat med linus och 3. sixten finns redan) men du fattar.

  3. Em skriver:

    Det där med att kasta jättekladdiga grejer på fönstrena har jag hört ska vara en bergsäker metod att försena förlossningen haha. Nejdå men sämt åsido, jag tror att det är precis som flera andra säger att kroppen är ganska bra på det där att känna av när man är både mentalt och fysiskt redo. Just nu behöver du finnas för din son och då tror jag du går över tiden mycket tack vare den anledningen! Tack för en asbra blogg, min nya favorit!

    1. Tack snälla! Ja tänk om det är så.. Jag har varit väldigt orolig och då får jag kanske drenalinpåslag som motverkar förlossningsstart. Nu mår han mycket bättre, får se om det sätter igång:D

  4. Haha!! Så skön!! Lätt bästa bloggen jag läser 😛 Puss

    1. Men tack! Puss på dig 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..