Skit också

Har precis varit hos barnmorskan. Jag kände mig lite weird med tanke på att jag vid vårt senaste (och förmodade sista) möte började gråta när jag berättade hur underbar hon varit.

Det var liksom meningen att vi aldrig mer skulle ses, annars hade jag ju inte pourat out my heart på det sättet.

Jag ville dock gråta och kramas igen denna gång, men man vet ju TYDLIGEN inte hur länge denna lilla bebis tänker stanna där inne, så jag höll mig cool med tanke på potentiellt återbesök.

BF+8

20131009-112550.jpg

 1. Em skriver:

  Wow jag är så impad av hur himla positiv och vid gott mod du verkar vara! Jag gick över 6 dagar med min ”tvåa” och jag trodde helt ärligt att jag ALDRIG skulle föda, de två sista veckorna kändes som en jäkla evighet. Jag sov dåligt, var förkyld, hade foglossning och jag var allmänt tömd på energi och som sagt, jag var övertygad om att jag skulle vara gravid för evigt! Döm om min förvåning när vattnet sen faktiskt gick och jag fick värkar en natt, jag trodde också att min kropp liksom inte ”funkade”. (Första barnet var planerat snitt så allt det där med vattenavgång, förvärkar och grejer var helt nytt för mej!). Stort lycka till! Det kan ju omöjligt vara långt kvar nu 🙂

  1. Tack snälla! Jag är mest orolig nu att typ moderkakan ska bli för gammal och barnet dö av syrebrist. Men jag mår bra förutom det där med sööömnen. Jag sover också dåligt, i natt har jag varit vaken sedan kvart över ett och natten innan sedan två. Blir gaaalen på att aldrig få sova!

 2. Amanda skriver:

  Du måste ju uppdatera minst en gång i kvarten nu. Annars tror jag att du är inne och föder! Helst uppdatera under förlossningen så att jag är med på banan.

 3. bb skriver:

  eh känns lite off topic att lämna en kommentar här som inte har med födning att göra, men iallafall: Åh koppen som du har! Jag har likadana, har fått dem från min pappa som fick dem av min faster för nästan 50 år sedan. Tydligen hade hon fått dem via att skicka in kuponger på ett flingpaket eller något sånt och det var det enda porslin som hon hade för hon hade inte råd att köpa annat porslin när hon var fattig student. Har aldirg sett dem någon annan stans, så nu undrar jag var du fått din kopp från? Tänk om det nu visar sig att du köpt dina på Ikea för tio år sen, så hela min familjehistoria bara är en bluff 🙂

  1. haha! Jag har bara en, vi samlar liksom på udda gamla ena. Köpt på någon loppis..

 4. malin skriver:

  men blä då..jag kläckte på bf+8, och det kändes drygt..är det mentalt enklare när det är nr2? eller man är väl lika nyfiken iofs…

  1. Det är inte så jobbigt egentligen… Det var ju trots allt bara några dagar sedan jag inte kände mig redo alls! Det är mer att jag börjar tro att min kropp inte funkar och det känns lite dåligt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..