5 saker du inte behöver säga

Några saker man inte behöver säga till någon som är på BF+10: (samtliga har blivit sagda till mig senaste dagarna)

 

”Det är ju bebisen som utsöndrar hormonerna som sätter igång allt. Din bebis kanske inte har några hormoner?” (Ja.. Jo.. Tack, det ska jag tänka mer på..)

 

”Har du bara sovit en och en halv timme i natt? Varför då, det är jätteviktigt att vara utvilad när man ska föda!” (Gu vad pinsamt dåligt tänkt av mig att ligga vaken hela natten utan att passa på och sova, när jag ändå bara låg där.)

 

”Din mage har ju verkligen blivit otroligt rolig senaste dagarna”. (Ja veet, den är inne i värsta flowet, jag har anmält den till en standup-tävling. Och en standout-tävling)

 

”Tänk på de som är höggravida och flyr från Syrien så känns det bättre” (…………. ja vänta då.. OJ, helt otroligt vad bra det känns)

 

”Är det fortfarande bara en?” (Nej, det är lite lustigt, jag lyckades trycka in två marsvin också. Robert och Malin hette de.)

 

 

 

 1. Hahah, din blogg är väldigt härlig! Hittade den igår så blev intresserade och kollade igenom lite äldre inlägg. Den sista ”Är det fortfarande bara en?” fick verkligen mig att skratta!

 2. Emelie skriver:

  Jag fick en hemsk hemsk kommentar, vågar inte skriva den för då har jag ju själv sagt den vidare…

 3. Krista skriver:

  Är på bb med min sovande bebis på magen, skrattade till åt marsvinen så han nästan vaknade. Här får du en sjätte kommentar: Jag hade också BF 1 okt och min har kommit nu hehe. /Krista

  1. Åh grattis!! Lite sent 🙂

 4. Även om det inte gör ngn skillnad så… visste du att det faktiskt är olika hur BF räknas ut i olika länder? Min svägerska födde sitt ena barn i Frankrike, och där födde hon på beräknat datum, men i Sverige hade det räknats som BF + 14 dgr…Så om du föreställer dig att du är där så ligger du inte så risigt till :-). Bonne chance!

 5. zozo skriver:

  åh knivlisa jag tror det är bebis på g nu faktisk<3
  även ifall det inte är de så önksar jag dig all lycka nu när de kan hända närsom<3
  GLÖM inte dina ursnygga tofflor och tröja..kramizz

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..