I natt händer det

Sorry för dålig uppdatering till er som tittar till födselstatusen.

Nu har jag precis lytt det mest frekventa förlossningsigångsättande rådet och tjackat en ananas.

20131012-205912.jpg

Jag frågade kassörskan om det var vanligt att höggravida köpte ananas. Hon ba näe.

Jag förklarade att det typ sätter igång förlossningen och att jag är ELVA DAGAR ÖVER TIDEN (älskar att berätta det).
Sedan blev jag så nervös över den uteblivna reaktionen att jag med samma decibelnivå skanderade min pinkod när jag tryckte den, så hela affären hörde.

 1. kikki skriver:

  Hehe!! Det där med ananas minns jag att jag frågade min barnmorska om. Hon hade aldrig hört talat om det. Hennes reaktion var ”jag ska inte säga vad jag trodde du skulle göra med ananasen” Hahaha!! Hon var så rolig, min barnmorska.

 2. idan skriver:

  asså dom säger ju bf plusminus två veckor. bry dig inte innan dess! lättare sagt än gjort förstås, spec när folk tjatfrågar, men försööök. jag gick också över typ max sånär som på ett par dagar. tror min unge behagade masa sig ut 48 h innan igångsättning eller nåt.
  men man ska int klandra henom, det är fan gött inne i magen ju, lagom varmt o käket serverat utan att ens behöva öppna munnen. även om det inte känns så nu så kommer du inte vara preggo för evigt, inte ens en vecka till ju. kom ihåg den här tiden när du har krabaten på armen, ”shiet, för en knapp vecka sen bara satt jag med fetismagen o hade inte den blekaste om när du tröttnat på att häcka där. hej, btw.”
  kramar till er alla!

 3. Vantar med spanning! Mina basta tips ar orgasm (med eller utan gubben ;-)) och dra draaaa och lek lange med brostvartorna (typ en halvtimme eller mer varje gang). Det funkade jattebra, gav mig sammandragningar varje gang. Blev iofs igangsatt 10 dagar innan bf av med skal, men kvallen innan fick jag sd och slemproppen gick. Igangsattningen tog 3 h fran borjan till slut! Lycka till!!

  1. Haha leka med bröstvårtorna.. Funkar kurragömma?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..