På BB

Hehe. Alltså tro inte att jag föder, det har ni väl lärt er vid det här laget.

Har däremot varit på en checkup. Var så sjukt orolig i natt/morse/förmiddags för att Sidekick inte rörde sig lika mycket som vanligt. Och så hade jag trots familjeliv.se-förbud börjat läsa om föråldrade moderkakor som skräckbehandlar de stackars överburna förtorkade fjällande barnen.

20131013-125502.jpg

Men allt såg jättebra ut, hen har bara fått mindre plats och min mage går väl inte att töja mer.

20131013-134119.jpg

Tusen tack för allt pepp! Jag har fått igångsättningstid på onsdag.

 1. Krista skriver:

  Alltid bra att kolla minskade rörelser. Själv märkte jag också av det i onsdags, åkte in o poff så gick brunfärgat vatten mitt under kollen där man dessutom såg stressbebisvärden. Hade säkert gått bra ändå men det var skönt att vara på plats när det hände. /Krista

 2. Maja skriver:

  Åhh du är så himla bäst! Är gravid i v 34 och du aaaanaar inte hur skönt och befriande det är att klicka sig in på din blogg och få lite göttig läsning! Tack tack för det! 🙂 Hoppas allt går bra med nedsläppet! Kram

 3. Boosse skriver:

  Har hört att igångsättning kan leda till utdragen förlossning, om det stämmer vet jag dock ej. Hur som hellst hoppad jag på att det sätter igång NU och att det går snabbt och lätt 🙂 heja!

  1. Ja.. Tror det kan vara så, men de jag pratade med i dag sa att det nog skulle funka bra med tanke på att det gick så smidigt med Six! Så jag är glad och nöjd än så länge 🙂

   1. KC skriver:

    Blev igångsatt med båda mina och tyckte att det var toppen! Då behöver man ju i alla fall inte fundera på när det är dags att åka in. Hoppas att Sidekick låter dig sova gott i natt och bestämmer sig för att titta ut i morgon.
    Minnet måste vara en knepig konstruktion, för jag är nästan avundsjuk på dig som har en förlossning framför dig, det är ju bland det häftigaste man kan vara med om. Och ja, min yngste är redan i skolåldern 😉

    1. Jag minns också bara att det var typ skönt att föda? HAH!

 4. Lycka till!
  Är allt lite avis på att du snart får snusa på en liten bebis! Så mysigt!
  Trillade in här för någon vecka sedan, härlig blogg du har! du delar med dig på ett roligt sätt!

  1. Tack!! Ja jag längtar massor efter den snusningen!

 5. Ingen fara, igångsättning rekommenderas! Första födde jag naturligt över ett dygn. Jobbigt. Andra gången blev jag igångsatt på 42+0. Var där kl 9, undersökning, kaffe + saft, spräckta hinnor 12, lunch (Gooh! Inte illa!) Hormondropp 13, dotter ute 18:48. Hur smidigt som helst! Jag fick middag sedan, och vi sov gott på BB vid 23. Missade ingen nattsömn alls, och dottern fick rätt dygnsrytm från dag ett. De syntetiska värkarna gjorde nog ondare, i alla fall ont tidigare, men det gör ju inget om man redan är på förlossningen och kan få lustgas.

  1. Måste läsa på känner jag.. Syntetiska värkar.. Trodde de var riktiga fast syntetiskt framkallade eller nåt.. 🙂 Schysst det låter ändå! Jag vill också ha gooh!

   1. Ja, de är väl riktiga värkar fast framkallade med syntetiska hormoner. Men det triggar nog igång det egna systemet efter ett tag. Det känns i alla fall lite syntetiskt när man blir kopplad till en droppställning och det helt plötsligt tar fart. Fast skönt att det äntligen händer, så klart.

    1. Ok, ja, det kommer bli rätt weird. Sjukt spännande ändå!! Inser nu att jag inte alls har något hopp om att det ska dra igång av sig själv!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..