Världens bästa kille

Jag har hängt med min bror hela dagen. Många kompisar har vuxit upp med storebröder som är mobbiga, retsamma, kaxiga och tar i med hårdhandskarna.

Inte min, han är jättesnäll. Han hjälper mig med allt, till exempel kan han massa om barn och förlossningar. Nu berättade han till exempel att effektivaste sättet att få ut bebisen är att jag lägger mig framför den vibrerande ångvälten och ber någon köra över.

20131014-163939.jpg

  1. Em skriver:

    Hahaha du är för rolig! Jag tror helt klart att det skulle funka. Eller så väntar du tills onsdag?!

  2. Snooze skriver:

    Nej, nej, nej!!!! Man ska inte köra över barn, utan curla!!!! Det är ju barnet som bestämmer ju. Taskigt av dig att bestämma onsdag eller när det passar dig o ångvältsföraren… Barnet kanske vill nåt annat. 😉

  3. marie skriver:

    haha! du är så jäkla härlig!! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..