Humorn är på topp i alla fall

20131018-114107.jpg

Patienthotellet vi bor på heter Hotell Mörby. Men jag kallar det Hotell Mörbu-ltad. Det går ju inte ens att gå till hissen utan att typ bryta ihop av smärta.

I dag får vi komma hem! Vi har varit kvar på observation eftersom jag hade en infektion (gbs) och fick en febersläng, men allt är bra.

 1. Maja skriver:

  Fy fan vad jag tycker om dig!Jag är gravid i vecka 34 och blir så jävla peppad av att läsa din blogg!Kram bästa du!

 2. Gratis så sjukt mycket! Har följt med på resan sedan Sixtybabe var en miniorganism, så himla kul att det äntligen blev ett syskon efter all övertidsväntan! Heja heja! Knip-slappna-av-knip-slappna-av-lisa! MVH Tanja
  http://somekindashuffle.wordpress.com

 3. Ajajaaaaj! Vad jobbigt att ha sa ont, men skont att fa komma hem till storebror.
  Var minsta fis tog 3h vid igangsattningen ocksa, det gick sa fort att han bokstavligen brot sig ut! Svanskotan sprack o oj sa ont det gjorde. Jag stapplade fram som en 100-aring och kunde inte sitta ordentligt pa flera veckor. Men det ordnade sig det ocksa :o)
  Kram pa er

 4. Nellie skriver:

  Vad hände med de rosa skorna? Du skulle ju ha dem så att Linus hämtade allt du bad om. Men grattis till Sidekick, hoppas ni mår bra, kram 😉

 5. Lotta skriver:

  Grattis till fina lillkillen! Det är lustigt, jag blir alltid rörd och börjar lipa när andra (som jag inte ens känner!) får barn och visar bilder på söta små bebisar, men när jag själv fått barn (senast för typ 9 veckor sen)- inte en tår! Trodde jag skulle böla som en galning precis när de kommit ut men icke. Kanske för att mina förlossningar gått skitfort och varit rätt dramatiska så jag hann nog inte med att ta in allt.. Fast sist bölade jag (sen när ingen såg, haha) fast inte för att sonen var född utan för att han fastnade på vägen ut och bröt överarmen när de typ bände ut honom så att inte skulle få syrebrist. Tyckte så synd om honom! Men han är läkt och hel nu 🙂 Grattis igen till sötnosen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..