ANNONS

Dagens frågor

/

Var brukar ni handla Sidekicks och Sixtens kläder?

90 procent av deras kläder är ärvda. Linus har tre syskonbarn vars alla gamla kläder vi fått, vilket ju är asbra eftersom vi är snåla och det är bra för miljön. Allt är ju dock inte snyggast i världen, men det är då Tradera kommer in i bilden. För ett par dagar sedan vann jag budgivningen på denna ko-lossalt fina från Småfolk:

Hur går det med två små barn?

Jag började gråta när BVC-tjejen häromdagen ställde samma fråga. Det är sjukt jobbigt ibland! Och så fantastiskt. Så mycket känslor. Det här med ”känslorna all over the place” är ju skönare med ett barn, för då kan man ju begränsa all over the place till 50 cm gullekorv som åtminstone ligger typ still. Med två barn är det mer att ena föremålet för alla de där känslorna kastar köttbullar på andra föremålet, från andra sidan rummet, och det går inte att kontrollera någonting.

Sixten är fortfarande sjuk och har varit det MASSOR, typ hela tiden sedan Sidekick föddes. Linus har kunnat jobba hemifrån rätt ofta <33333 (han hatar cyberhjärtan) och tagit Sixten, men … ja. Jag är så TRÖTT. (När jag inte hade sovit på natten och hade EN bebis kunde jag ju åtminstone sitta still och titta på Familjen Kardashian dagen efter.)

Värst är oron. SÅ orolig för att Sixten känner sig utanför när jag ammar (vilket han gör, det är vetenskapligt bevisat), SÅ orolig för att Sidekick känner sig övergiven när jag leker med Sixten. Och när båda gallskriker. Jag har för dålig simultankapacitet. Och så sjukdomarna på det. Jag vet ju att allt blir okej (kanske) och att det är sjukt onödigt att ha dåligt samvete för något som jag inte KAN göra på annat sätt, men ändå. Alla säger dock att det är jobbigast första månaderna så jag har något sorts hopp om att det blir lättare snart. Såvida jag inte är gravid igen. Näerå (omöjligt, to say the least).

Vad pluggade du på gymnasiet?

Naturvetenskapliga programmet.

Jag fattar inte?

(Angående det jag skrev om att Sidekick har mycket hår, på bilden nedan). Du behöver inte känna dig ensam. Efter din fråga frågade jag tre bloggläsande kompisar, ingen fattade. Tänk svart krulligt hår, så kanske det går bättre.

24
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00