Mina sämsta prioriteringar

20131216-142455.jpg

Han vände sig precis från mage till rygg! Det gjorde han för någon dag sedan också men då missade jag det för att jag tittade på skidskytte. Så sjukt onödigt. Lätt på topp tre-listan över sämsta prioriteringarna jag gjort.

Också listan:

När jag som åttaåring mätte upp exakt 60 meter med måttband på gatan utanför mormor, för att jag var så springsugen (jag ville springa exakt 60 meter) men var tvungen att åka hem precis när jag mätt upp sträckan. Så jag sprang aldrig.

 1. Rebecka skriver:

  haha åh nej får ångest av sånadär berättelser!! blir så himla harmad (världens bästa finlandssvenska ord, eller använder sverigesvenskar det också? haha) och får obekväm känsla i kroppen :(((( du får ta och mäta upp sträckan igen och faktiskt springa nu så du får revansch!

 2. Josefin skriver:

  Underbart söt bebis! Underbart härlig och rolig blogg!
  OM ni inte bestämt namn så kan ni spika Billy tycker jag!

  1. Billy är asbra! Men, mja nja.. 🙂

 3. anna skriver:

  Hur kan du föda så sjukt söta bebisar?! En hel del bebisar är faktiskt rätt fula, men sidekick och six är/var liksom bedårande, typ blöjreklamsfotomodellsbebisar. Säker på att du photoshopar dem till döds. (Tror inte det på riktigt, men hallå de är ju bara gulligast nånsin)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..