Åh nej

20131218-002436.jpg

Både Six och Bäsen har varit jättesvårsövda hela kvällen. De brukar inte vara det (jo Six, men inte så här) så jag tänkte att det kanske är fullmåne snart.
Vilket är konstigt eftersom jag aldrig tänker på om månen skulle påverka sömn.

Men det ÄR visst fullmåne. Så nu känner jag mig ofrivilligt astrologisk.

Och blir lite rädd att jag kommer börja tillverka egna smycken och amuletter och klä mig new ageigt.
Det känns till exempel inte positivt att jag äger dessa byxor.

20131218-002640.jpg

 1. LS skriver:

  Men alltså, om månen kan påverka tidvattnet så borde den ju kunna påverka människan som består av 70% vatten? Dessutom är det vetenskapligt bevisat att människan sover i snitt 30 minuter sämre de nätter då det är fullmåne. Varför vet man dock inte 🙂

 2. evil skriver:

  Bilden på Bäsen är helt underbar, han ser så full i fan ut! Förresten fnissar jag såfort jag läser ”Bäsen” – bästa! Din blogg är ljuvlig!

 3. Leah skriver:

  HALLÅÅÅÅÅÅÅÅÅ hur länge ska han hete bäsen????
  Tre månders gränsen börjar väl närma sig…. inte för att ge ångest:)

 4. Linsan skriver:

  Jag och tre kollegor har också sovit skit i natt (inte på samma ställe alltså utan i var och ens hem).
  Har den där lille nye som inte är så himla ny längre fått något namn än? Om inte, med tanke på att han kallas Bäsen (vilket är jättesött, och ett ord jag också använder till just bäsar) så kan han ju heta Bisse, det är ju lite likt i alla fall så behöver han inte bli förvirrad när ni helt plötsligt byter namn på honom (för han lär ju ha börjat lystra till Bäsen vid det här laget).
  Go´jul!

 5. Lisa skriver:

  JAG LÅG VAKEN TILL HALVFUCKINGFEM I MORSE OCH SLUMRADE TILL LAGOM TILLS MIN BEBBE VAKNADE!!! I detta läge är jag också hemskt gärna oastrologisk men en fullt rimlig tes med månen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..