Dagens samtal (ja det är nog det enda typ)

I affären.

Man: Åh vilka fina barn!

Jag: Ja, tack, de är fina.

Man: Och tysta och lugna.

Jag: Hehe. He. He. Just det.

Man: Är de inte alltid det?

Jag: Nej, inte riktigt.

Man: Jag har fem barn så jag vet hur det är. Men de är vuxna nu.

Jag: Jaha, oj vad många.

Man: Jag minns speciellt en gång för 40 år sedan då jag satt på en pub med ett av barnen och han blev jättearg för att han inte fick leka med glasen.

Jag: Ja, hehe. Pubar är ju inte specialutformade för barn kanske.

Man: Näe.

Jag: Det finns ju inget bollhav direkt. Bålhav snarare.

Man: Ja, men i alla fall så daskade jag till honom i rumpan!

Jag: Oj då. Ja det ska man ju inte göra? (osäker på syftet med storyn, tippar på biktning)

Man: Och DÅ kommer det fram en tant och säger att jag inte får slå honom. Kan du tänka dig?

Jag: Eh ja? Det var väl bra gjort av henne?

Man: BRA? Så GÖR man väl bara inte. Att daska är ju inte att slå.

Jag: Eeeh.. Jo?

Man: Jaja, jag tycker det var så otroligt otrevligt gjort av henne.

Jag: Mmm ja fast.. Det är ju förbjudet att daska i rumpan.

Man: Då var det inte det.

Jag: 1979 blev det förbjudet. (sa jag bara för att visa att jag kunde det. Jag föddes då så det är inte så konstigt, det brukar stå på sådana där födelsedagskort. 1979 hände det och det och det men det bästa av allt var att du osv..)

Man: Ja ja. Det var innan.

Jag: Jaha.. Men nu ska jag gå.

Man: Ja, lika bra det tycker jag!

 1. MM skriver:

  Vilken idiot! Och hejja dig!!!!

 2. Vad bra att du vågade säga att det han gjorde är fel! Tänk att folk fortfarande agar sina barn här i ”södern”. usch & FY!

  http://jennybenny.se

  1. Mim skriver:

   Inte bara i södern. När vi precis hade flyttat tlll LA såg jag en man daska till en liten 2-3 årig tjej så att hon började gråta! Jag höll på att börja gråta själv och var på väg fram till honom när min man (som är amerikan) stoppade mig och sa att det var lagligt! Blir fortfarande fly förbannad när jag tänker på det…

   1. Näe men fy! Jag blir tårögd bara av att läsa. Så hemskt alltså. Jag trodde inte det var lagligt över hela landet. Så FEL. Fattar inte hur folk kan tro att slå sitt barn ska göra något gott? Suck..

 3. E skriver:

  Jag blir så ilsk i hela kroppen när jag hör om vuxna människor som slagit sina barn! Å andra sidan får man väl ta hänsyn till att de äldre växte upp med att det var okej, men ändå! Det måste ju känts hemskt och slå sina egna barn! (Indirekt som att slå sig själv ju, man säger ju att barnen är ens eget kött och blod 😛 )

 4. m skriver:

  sjukt mysig man… ;P

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..