Älskar när han har noll koll

Jag (sjunger för Six): Blinka lilla stjärna där (osv..) Fjärran lockar du min syn, lik en diamant i skyn..

Linus: Men.. HAHA du sjunger ju fel. LITEN diamant är det ju. HAHAHA.

Jag: Eh….. Hehe. Nej.

Linus: Jo..

Jag (bevisgooglar): Nej kolla här då.

Linus: Va? Oj!!

Jag: Mm..

Linus (ödmjukhetens uppvaknande): Jaha.. Det finns en annan sak jag kan ha fel på då också.

Jag: Vaddå.

Linus: På Staffan var en stalledräng.

Jag: Hehe. Var?

Linus: Ingen dag är synelsen.

Jag: Hehe.

Linus: Eller vad är synelsen.

Jag: Hehe. Ingen dager synes än.

Linus: Jaha.

Jag: Säg gärna till om det är något mer du undrar. Det är trevligt att hjälpa dig.

Linus: Mm. Ok.

20131225-210842.jpg

Skadeglädjens ansikte.

 1. Jamen, de där julsångerna….hur kansiga ord finns det inte i dem! Så himla svåra för barnen (och vuxna…) att lära sig!

  Här sjunger min lilla tjej ”Salta Lucia” och ”Staffan var en stallegren…” !!! 🙂

  Fast hemskt sött är det…..även när vuxna sjunger fel….hehehe!

 2. Emma skriver:

  Hehe. Har träffat en (1) (!!) person som sjunger rätt i pepparkakslåten. Det vill säga ”korinter till ögon och hattarna på sned”. Otroligt många sjunger ”Går inte till ögon och hattarna på sned”?????!!!!! 🙂

  1. Emma skriver:

   Jag sjunger korinter och har alltid gjort. Kanske har något att göra med att jag också heter Emma? 😉

 3. Min man satt och pratade om vädret i Sverige igår. ”Till och med så högt upp som Östersund har barmark” påstod han. Men jag framhöll bestämt att Östersund visst har snö, eftersom jag hade sett bilden på dig med snö i bakgrunden. Han blev riktigt imponerad att jag hade sån koll på vädret i Sverige så jag lät bli att berätta hur jag visste det 😛
  Btw – jag ÄLSKAR namnet Harry! Grattis till honom för att han fick heta det! 😀

 4. Li skriver:

  Haha, min sambo hade roligt åt mig här om dagen då jag försökte mig på ”tipp tapp tipp tapp tippe tippe tipp tapp-låten” och sjöng ”midnattsrådet” istället för midnatt råder tyst det är i husen…. Väldigt roligt hade han 🙂

 5. Becca skriver:

  Fast det är ju lik eller likt en diamant i skyn, inte liten! Det har jag alltid sjungit o mina två första googleresultat säger det oxå.

  1. Precis. Det jag skrev också 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..