Världens bästa namn

20131225-114042.jpg

Tack för alla namnkomplimanger!

Ni som undrar vilka namn det stod mellan. För mig var det Harry, Ture och Tage.

Egentligen har det ganska länge bara varit Harry som varit aktuellt, vi har bara inte tagit beslutet.

Harry var mitt favvonamn långt innan jag kom på att Sixten var ett bra namn. Sedan, när Sixten föddes, tyckte vi båda att Sixten var ännu bättre namn, och därför kändes Harry fortfarande så second best nu. Jag ville komma på ett nytt som kändes bäst av alla.
Tage var tyyp ett sånt, så jag har promotat det (utan resultat).

Folk har sagt att Harry kommer kännas perfekt när vi väl bestämt men jag har inte trott på det riktigt. Det konstiga nu är att det stämmer. Jag vet att det låter som att jag försöker övertala mig själv men Harry känns HELT SJUKT perfekt. Bättre än alla andra namn. Till och med bättre än Tage, trots att det är så bra ordvitsnamn. (Handtage, etage, bananplantage, sabotage, dekolletage osv) (hahaha, alltså SÅ bra namn).

Jag och Harry vill i alla fall tacka så mycket för all hjälp på vägen, och be om ursäkt för dröjsmålet. (Bra mamma jag är som lägger skuld på honom för det).

 1. Helena skriver:

  DekolleTAGE. Men jag tycker bättre om Harry. Kanonbra namn!

 2. Annika skriver:

  Harry ÄÄÄÄÄR ett sjukt perfekt namn! MEN VI FICK TILL EN ORDVITS OCH DET FICK INTE NI! *rubbing it in*

 3. Elin skriver:

  Det är ju helt perfekt!!!! Harry (Potter) och Sixten (blixten). Perfekta syskonparet med HP-tema!!!

 4. Boosse skriver:

  Bra val, Harry var namnet jag röstade för när vi alla om med namnförslag 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..