Gårdagens bilder

Jag, min gudson Iggy och hans mamma Mia bowlade igår.

20131229-112817.jpg

20131229-112758.jpg

Harry fick följa med, för han skulle ändå bara sova. Tänkte jag.

20131229-112659.jpg

Uppdatering: En kompis som såg bilden har klagat å Harrys överbelamrade huvuds vägnar, men headphonesen får enligt affären användas av nyfödda och Harry har fett stabil nacke och jag håller min fett stabila tumme på huvudet så bekymren eder icke. (Jag tror inte ni gör det heller, men utifall det finns någon mer som gör det) Däremot använder jag Harry som bowlingklot, det är kanske inte så bra.

Iggy fick spela på iphonen sen, och Mia och jag snackade om relationer, hårfärg och infrastruktur. Okej inte infrastruktur, ville bara låta mindre stereotyp.

20131229-092435.jpg

De är så sjukt lika. Detta är deras julinstagram.

20131229-094233.jpg

 1. Åh bowla det måste jag locka med sambon på en dag! Det är sjukt roligt!

 2. Helt seriöst, jag har ingen kvinna och jag har ingen unge (vad jag vet av) men Iggy, jävlar vilken stilig unge han är. Med den mamman, mamma mia! (pun intended i suppose?) – Kan ju bara bli stökigt! 🙂

 3. L skriver:

  Tycker det ser ut som en julinstagran. Mvh skojfrisk

 4. MEN JA! Harry! Äntligen! (Lite sen här är jag visst) ÄLSKAR HARRY. Kanske springer på varann i sthlm de kommande dagarna? har ju hänt förr.

  http://exiback.blogg.se

  1. Men hej!! Hur länge är du här?

   1. Och tack för namnkomplimanger

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..