Senaste dygnet i pics

Sixten ammade dockan. Vi har hittills ganska framgångslöst promotat dockor för Six, så nu känner vi oss sjukt genusnöjda.

20131231-161957.jpg

Harry myste med sin farbror.

20131231-162507.jpg

Han pluggar till läkare och testade massa reflexer på händerna. Harry spydde en massa så jag antar att kräkreflexen funkar i alla fall.

20131231-163625.jpg

Sen fixade han charkisar som det heter i bloggvärlden.

20131231-164116.jpg

I dag tänkte jag blogga en årssammanfattning men det tänkte jag när jag inte visste att jag hade flera fotbollsmatcher med Six. Nu är vi på väg till en fest. Utan smink, också på grund av de himla fotbollsmatcherna. Hoppas du läser detta i framtiden Sixten så du ser hur självuppoffrande jag var. Jag låter dig liksom KÖRA i sidbenan. Sidbanan.

20131231-170108.jpg

 1. Verra skriver:

  Men åh, det blev en Harry! Världens finaste namn ju! (min son heter också Harry, är snart tre och blir förhoppningsvis storebror i sommar (fattar inte vad den ungen ska heta;))

  1. Åh!!!! SIX så klart, vad fint. Du måste meddela mig on det blev ev Sixten.

    1. Verra skriver:

     Får väl börja bearbeta mannen! 😉

 2. iA skriver:

  ÄH,satan…alla andra hade visst också ögon o såg den snygga farbrorn! Jag som gett mig den på att bli kär i år ^^(passa min mail till honom är du snäll höhö)

  1. Hehe han är ej singel tyvärr.

 3. jossan skriver:

  Farbror Snygg! :O

 4. Du är vackrare än någonsin osminkad och med en bil som hårsmycke. Du ser inte ut att lida av att du ”offrar” dig för dina barn och jag tror att som tack för det får du älskvärda barn när de blir äldre. Jag har alltid satt mina barn i första rummet och idag har jag 3 vuxna söner som månar om sina föräldrar och ställer upp så fort det är något. Min önskan för det nya året är att fler ska uppskatta sina barn bara för att de finns och är det bästa vi har. Gott Nytt År!

  1. Gott nytt år själv! Tack! Och grattis till bra relationer med dina barn. Ja jag undrar ibland hur man gör för att barnen alltid ska älska en tillbaka, det känns som att det är typ obligatoriskt att de har åtminstone en period på några år då de skiter fullständigt i en? De älskar väl en ändå på något sätt, men det är för mycket begärt att de ska prata med en. Så får det väl vara då, men det är så hemskt bara. Men bara de kommer tillbaka som vuxna går det väl bra. Var dina så som tonåringar?

 5. Fia skriver:

  Åh herregud! Låt mig mysa med farbror! Alltså seriöst, jag kommer att skärmdumpa den bilden så att jag har nåt att titta på innan jag ska sova:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..