Jag, Emelie och Chandler

20140121-221519.jpg

I dag hälsade Emelie på. Vi lärde känna varandra i Yemen 1993 (jag tror inte att det är en jättevanlig mening, ”vi lärde känna varandra i Yemen 1993”) (Folk brukar tro att Yemen är ett hittepåland bara för att Chandler Bing snackar om att fejkförflyttas dit.)

Vi träffades varje dag i två år.
Jag var 14 och hon var 1 år. (Hon har alltid varit mognare än jag.)

Hon hade med sig presenter till Sixten och Harry. Denna kanin har hon SYTT!

20140121-221534.jpg

 1. Emelie! Henne minns ju jag! Jag träffade henne i Yemen 1996. 🙂 Väääärldens sötaste unge!

 2. sanna skriver:

  men hur söt var inte den kaninen då? vilken grym kvinna. jag kan inte ens sy in en knapp. gick trä och metall i skolan så jag skulle slippa lära mig syslöjd. dålig ide då jag inte lärde mig nåt annat än att svarva… vilket jag inte har så mkt användning för nuförtiden 🙂 fint av din vän iaf att ta med sig något så personligt <3 http://www.sannaengstrom.bloggagratis.se

  1. JA!! Helt otroligt, hon är den pysselgrymmaste jag vet, och då känner jag ändå väldigt pyssliga människor.

 3. Men berätta! Yemen? Jag läste förresten en gång en kul blogg med ett riktigt bra bloggnamn, av nån som bodde i Yemen. Därför vet jag att landet finns.

   1. En resedagboksbloggare. Tror hon kallade bloggen för Jamen, jomen, Yemen eller något liknande.

    Så förbaskat intressant! Jag brukar tänka att det vore fantastiskt att sitta vid en eld i djungeln med Colombia-Julia och höra allt hon har att berätta, om vad hon varit med om, och vad kul det vore om du var med där också!

    Det här är förresten Colombia-Julia: http://www.mammasmachete.se/

   1. Oj wow så glad att jag klickade på länken! Intressant att läsa och se bilderna! Otroligt fint brev dessutom. Hoppas du skriver mer om din tid i Yemen! Du är juså chickt fyndig!

 4. Du verkar ha ett så otroligt upplevelserikt liv. Har läst din blogg sedan 2007 och har alltid fascinerats av alla du har träffat, allt du har gjort m.m.
  Du verkar också vara en sjukt rolig och trevlig person! Hoppas jag råkar stöta på dig en dag och bli utsatt för någon av dina awkwarda konversationer 😀

  ps. detta är nog typ 3e gången jag kommenterar på 7 år. Förlåt. Ska bättra mig.

  1. ÅÅH vad jag älskar folk som läst min blogg så länge.. Det gör inget att du bara kommenterat tre gånger när du säger så snälla saker 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..