ANNONS

Dagens fråga

/

Är Sixten mammig eller pappig?

Han har aldrig varit direkt varken eller. Men nu hänger ju jag med honom mycket mer än vad Linus gör, så ibland föredrar han mig om han är ledsen (SCORE!). Linus är dock sjukt bra på att återerövra hans gunst om han märker att Sixten diggar mig mer. Jag vet inte vad han gör, ger honom godis bakom min rygg tror jag.

Linus har dessutom börjat hitta på ramsor, för han märker att Sixten älskar mitt koncept – ramsor och sånger om allt. Om ketchupen, om bajset, om Harrys skrik, om doktorns stjärtlapp. Alla är riktigt RIKTIGT kassa men Sixten skiner som en sol.

Sixten är en sol

Harry han har kjol

pappa är en blyg viol

mamma som vanligt bara cool

(obs denna var jättebra jämfört med de vi brukar hitta på. Ni fattar nivån)

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00