ANNONS

Dagens fråga

/

Vanlig fråga: Märks det någon skillnad på Sixten och Harry, som bebispersonligheter?

Jag trodde lite att det var bebis som bebis, eller åtminstone att jag kunde tillverka en sorts bebis. Men de är typ varandras motsatser.
Eller motsats och motsats. Det är inte som att en har självdistans och den andra är dryg, en är punktlig och den andra är tidsoptimist, en är analytisk och lyhörd och den andra spontan, drivande och bitchig. De är bebisar FFS.

Men. Till exempel. Sixten var helt ointresserad av att gosa vid Harrys ålder (4 månader). Jag fick tvångsgosa. Han älskade att ligga själv på golvet och fippla och fäktas. Sjukt självständig och aktiv. Han tyckte att kramar och sånt var helt onödigt.

Harry däremot. Han älskar att kramas. Han är lugn och vill helst vara kind mot kind at all times. (Annars blir han arg)

Och de sover helt olika, men det orkar jag inte skriva om pga extrem sömnbrist.

Sen vet jag inte hur bestående bebisdragen är? (jobbigt om Harry vill vara kind mot kind när han är 23) (eller ja, kanske inte om han inte är jätteskäggig). Sixten är ju fortfarande extremt aktiv. Sportig liksom, springer och klättrar och hoppar nästan all vaken tid, men numera gosar han också. Speciellt sedan Harry kom, han noterade väl äntligen min oerhörda gospotential. På morgonen, strax innan han börjar hoppa, kommer han och säger ”Sixten vill gosa” och kryper upp i min armhåla.

Sixten 4 månader.

20140207-173432.jpg

Harry snart 4 månader.

20140207-173520.jpg

Harry som älskar min hud.

20140207-180350.jpg

12
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00