Morgonrapport

20140211-040612.jpg

Morgonamningsracet. Jag brukar ligga och lukta på hans andedräkt innan jag lägger tillbaka honom i nestet. Narci, eftersom det jag gillar med det till stor del är doften av min egen mjölk.

Jag vet att vi båda kan bli bättre på kort men jag ville inte använda blixt på stackarn fler gånger. Han har inte hunnit bli ytlig så som målsman gör jag bedömningen att om han måste välja tar han hellre sova än bästa kameravinkeln.

  1. Bobo skriver:

    Hejje! Berätta gärna lite mer om bebisrutinerna liksom. Hur ofta han äter, hur mycket han sover. Sitter med en liten 8-veckors och bara frossar i hur andra har det och vore trevligt med nåt annat än blondinbella. Inget ont om henne men allt är så jävla perfekt där. Ni kanske också är perfekta men då skulle jag åtminstone tro på det.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..