Dagens fråga

 

Haha, älskar att du funderat i ett år. Jag hoppas du inte funderat på något annat heller, bara på mig och 1D. Ja det ÄR ju verkligen exakt ett år sedan jag intervjuade Niall. Värt ett jubileum. Och en superrelevant fråga. Hur sjuk i huvet kan man vara som går ifrÅN konserten.

Svaret är att jag var gravid och jättetrött men mest av allt var det något med Sixten jag satt och oroade mig för. Han var sjuk eller nåt. Jag kommer ihåg att jag bara ville hem och kramas men skyllde på gravidgrejen till Linus för att han inte skulle tycka jag var övernojig.

 

 1. Ida skriver:

  haha okej då slipper jag fundera mer! 😉 helt förståeligt svar, det är ju inte så lätt att njuta när man oroar sig över någonting 🙂

 2. Blir mer förundrad över frågan, förstår helt svaret. viviannetreschow.wordpress.com

 3. Hanna skriver:

  Då fick man konstaterat att man inte är något ID-fan, trodde att det var din bror på bilden innan jag läste texten..

  1. Hahaha jag också! ”Oj vad lika dom var”, tänkte jag (tantaluring på 32 med två barn)…

 4. Elin skriver:

  När vi är inne på temat frågor. Blir snart tvåbarnsmamma. Har världens snällaste 2.5 årig kille som nog inte riktigt förstått att han ska bli storebror snart. (Har lagt en förmögenhet på pedagogiska – du ska gå ett syskon böcker som han är totalt ointresserad av att läsa men gärna ritat i) :). Jag har lite (panik) ångest för att han ska känna sig utanför, sviken (hata mig). Dina killar verkar komma bra överens och Sixten verkar vara en mycket empatisk storebror. Snälla! Ge mig tips!

  1. Min mamma sa en bra sak när min 2,5-åring blev storasyster (för precis 9 månader sedan). Det var väldigt jobbigt i början, hon blev extremt mammig och ville ha all uppmärksamhet hela tiden vilket förstås inte gick. Mamma (mormor) påpekade att det är naturligt att första barnet inte kan få samma uppmärksamhet som förut men att barnet faktiskt vänjer sig ganska snabbt vid det, och att minnet inte är så långt i den åldern och att det snart är som att lillasyskonet alltid har funnits där.

   1. Elin skriver:

    Det är väl så. Men just nu är jag så känslig och kan inte tänka klart (vecka 34). Försöker tänka att det är en gåva man ger sitt barn – ett syskon. Jag har haft sån glädje av mina syskon. Jag vet ju att det ordnar sig men behöver erfarna 2-barn (eller flers) råd på vägen…. Tycker Sixten och Harry verkar ha en bra relation (utan att veta) 🙂

    1. Han sov inte i dag, somnade just men nu måste jag hänga med Linus lite! Försöker kanske i natt om jag ändå är vaken..

     1. Hehe jag fattar faktiskt inte när det ska gå att skriva. Jag har börjat iaf

      1. Elin skriver:

       Jag har gott om tid -lillebror kommer om cirka 6 veckor :).

  1. Ja det ska jag skriva om! Jag kommer åka pendeltåg i dag, då kan jag skriva. Harry sover nämligen ofta på tåg (inte hemma hehe, sjukt svårt att skriva längre saker hemma).

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..