Dagens bilder (på Harry mest uppenbarligen)

I dag har vi firat mig hela dagen. ”HURRA för MIG” har jag sagt lite då och då. Vi grillade på stranden med grannarna. Men det var mest Harry jag tog kort på. Han är villig och still, till skillnad från alla andra.

 

Tusen tusen tack tack tack alla ni som köpte förlossning i morsdagspresent! FANTASTISKT! De hörde av sig till mig när de såg hur många som köpte, och vill tacka er! Jättemånga mödrar och barn får en väldigt mycket säkrare förlossning och start i livet tack vare er!

  1. Jossi skriver:

    Underbart med sån respons på ditt inlägg, alla förtjänar en trygg förlossning! 🙂

    ..men en annan sak, är inte du vegetarian? 🙁

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..