Jag är ocoolast i kvarteret

Granne: Jag kommer vara borta från barnen ett tag nästa sommar.

Jag: Det går nog bra. Jag var ju borta från Sixten typ en vecka när han och Linus åkte tidigare från Thailand. Jag tyckte i och för sig att det var jobbigt, men för Sixten gick det nog hur bra som helst.

Granne: Ja, tänk att du klarade det ändå.

Jag: Ja men du klarade ju vara borta ännu längre från ditt barn förut!

Granne: Ja… Men… jag är ju coolare än vad du är.

Jag: Hehe ja.

Granne: Hehe. Det var ju en mycket större bedrift av dig än vad det var av mig. Fast du var borta kortare tid.

Så nu vet ni, ni som ibland säger att jag är cool. Jag är till och med tydligen KÄND som den ocoola, här i grannskapet.

  1. Lisa.. Du skrev om snabba förlossningar för ett tag sedan, och jag bävade just då för detta, och du ville veta hur det gick.. Jag gick över tiden och fick i v 41+6 åka in på överburenhetskontroll, från att inte ha kännt någonting som visat på att förlossningen var på gång, så fick jag där och då regelbundna ganska kraftiga sammandragningar, det var som att kroppen slappnade av därinne på förlossningen. Jag fick då lite hjälp på traven med igångsättning, och några timmar senare föddes vår andra son!

    1. VAAAA!!! Shit vad häftigt!! Helt otroligt ju.. Var du öppen något när du kom in?Tack för att du kom ihåg att berätta! GRATTIS!!! Men hade ni med er grejer och sånt? (Haha, jag blir orolig att ni inte hade tofflor och sånt..)

      1. Haha, jodå, tofflor och sånt hade vi med oss. Jag var bara öppen 1 1/2 cm om jag minns rätt, men det hade blivit 2cm innan igångsättningen började, så visst var det någe på gång. Kroppen är verkligen fantastisk!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..