Krönika på webben

Nu finns förrförra månadens Mama-krönika att läsa HÄR. Den handlar om hur extremt nojig jag var när vi reste i Thailand i våras, jämfört med hur onojig jag var när jag reste i Thailand som ung och childfree.

 

Bilden nedan är från Thailand 2009 och jag visar den mest för att jag har en snygg hatt, ett coolt gäng och min arm ser jättekonstig ut.

  1. Hahaha det ser ut som ni ska festa loss på världens berg med knark

    1. haha du anar inte hur rätt du har. De (nåt café) ville ge oss knark, och sedan när vi åkte hem stod polisen runt hörnet och sökte igenom våra väskor. Caféet och polisen hade något sorts samarbete. Men vi hade inte tagit något!

  2. Hanna skriver:

    Varför i hela friden har jag fått för mig att du bor i skåne ?!

    1. Haha va? För att skåningar är coola och balla och tuffa kanske? Nu är jag ju inte det då men..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..