Dagens bilder

20140616-104836.jpg

I går var vi med grannarna. Jag avslöjade att jag har en ny jättebra iPhone som legat ouppackad i en kartong i mer än en månad. Jag har skyllt på att jag ALDRIG har tid att installera den, men det är inte hela sanningen. Egentligen vill jag inte skiljas från min gamla iPhone trots att det inte hörs när man pratar i den.
För jag har liksom KÄNSLOR för den. Och jag tänker att den kan bli bra igen. Vi har haft så mycket kul.

Alla preggoselfies.

När jag gick ut från kyrkan nygift och jag blev nervös för man är ju så omringad, och slängde upp den.

Och Niall Horan tog ju bild på oss med den. SÅ värd telefon.

 

Och jag har ju inte känslor för den nya fast allt på den är bättre och den är snyggare och den hör när man pratar.

Alltså EXAKT samma princip som när man fortsätter vara kär i dumsnutar, fast det finns nya bättre som vore smartare att vara kär i.

I alla fall så bestämde grannarna att jag måste ge dem bullar varje dag hela sommaren om jag inte styr upp telefonen nu.

20140616-104823.jpg

Sen åkte vi till Arlanda för min syster som bor i Thailand kommer hem över sommaren!

20140616-104930.jpg

Min nya poppis systerson Elis!

Harry fick en jättefin present.

20140616-143025.jpg

Och Sixten fick en uggleväska. Eller en ögonkompis som han själv sa.

20140616-154741.jpg

  1. Alltså VAR bor ni? Inte för att stalka men för att det ser så himla fint och lite lagom avskilt ut och jag blir knäpp för jag får inte ihop var det är någonstans! Snälla snälla jag orkar inte grubbla längre – det äter upp värdefull tid och energi – lätta på min börda!!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..