En av de bästa låtarna

Vår stereo: So tell me what you want, what you really really want…

Jag: Linus, lyssnar du på Spice girls?

Linus: Eh ja alltså det är Linkans bra-blandning (Som han gjorde för tio år sedan)

Jag: Jaha..

 

En stund senare.

 

Vår stereo: Sugarmaaaaan, won’t you hurry… (Rodriguez från Searching for sugar man-filmen ni vet)

Jag: Sugarman.. Är det fortfarande Linkans bra-blandning?

Linus: Ja..

Jag: Så du menar alltså att du upptäckte Rodriguez innan han blev upptäckt? Wow.

Linus: Vaddå?

Jag: Linkans bra-blandning är ju från tio år sedan.

Linus: Linkans bra-blandning är en dynamisk lista, det byts ständigt ut låtar .

Jag: Men när jag ifrågasatte ditt lyssnande av Spice girls lät det ju som att du ursäktade det med att den råkade finnas med på den där gamla linkans bra-blandningen.

Linus: Nej då.

Jag: Spice girls har alltså hängt sig kvar i tio år i bra-blandningen?

Linus: Eh… Hm… Ja..?

Jag: Wow!

Det är ändå positivt. Vi har varit ihop i massa år och jag lär mig fortfarande saker om honom. Det är förstås ännu mer positivt när det är mer positiva saker, men..positivt.

 

  1. Hej Lisa, hörde en liten grej häromdagen som fick mig att tänka på dig och din braiga humor. Jag pratade med en av ungarna jag brukade jobba som aupair för. Den här lilla pojken är 6 år, irish och asskön! Han berättar att han och hans pappa precis haft en bbq. Nice tänker jag eftersom vädret varit fint, grillat är gott osv. tills han säger ”No Karolina, we did a barbie-queue…” (på allra bredaste irish accent). Då har de alltså lagt barbies i en kö. Jag skrattade tills jag grät. I except great things från den här lilla mannen. Ville bara dela det här med dig eftersom jag tyckte det var så awesome.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..