OMG jag har DIY:at igen

Det här är ju lite sjukt men jag har sytt en till mössa. Av en fin body som Harry fortfarande använder. Jag orkade verkligen inte leka mer. Jag ville helst lata mig men att sy mössa är nästan samma sak fast man kan säga ”nej mamma har inte tid, jag måste sy den här jätteviktiga mössan”.

Att den har två olika tyger är inte för att jag tycker det är fashion, det är bara för att den blev så pytteliten att jag var tvungen att förlänga den.
Tofsen är dock för att jag tycker det är sjukt fashion.

20140629-222043-80443626.jpg

20140629-222044-80444115.jpg

 1. anna skriver:

  För tillfället är jag ganska trött på att ständigt jobba som mamma. Längtar efter att få sätta mig vid symaskinen och jobba!
  Kul att du också upptäckt glädjen i skapandet! 🙂

 2. Karin skriver:

  Fin! Jag har sytt klänningar. Hittade en bok på biblioteket som hette ”sy enkla barnkläder”. Ehum det var INTE enkelt! Sen var jag jutvungen att göra om det en gång till eftersom jag råkar ha tvillingar. Som att det inte är jobbigt nog att behöva klä på två sprattlande bebisar, när du är färdig med en så har du en kvar.

 3. Är det inte sjukt svårt att göra mössa av en body som någom fortfarande har på sig?

   1. OBS himla duktig på det där med bodymössor och det var dig, knivlisa
    Jag tänkte på när jag skrev inlägget. Otydligt tydligt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..