ANNONS

Dagens fråga

/

Tack! Det finns en till person som sagt det och det är NATASHA BEDINGFIELD! När jag intervjuade henne.

Visserligen på en direkt fråga om jag har fina ögonbryn. (Asbra reporter är jag. ”How come you sing very good? Do you think I have nice eyebrows?” Näerå, men hon sa att hon gillar ögonbryn och jag frågade om mina var bra. Yeah very nice, sa hon.)

Svar på frågan då. Jag målar med kajal nuförtiden. Inte bra. Jag noppar dem väldigt sällan också och gör jag det sker det med RAKHYVEL! Inte heller bra. Jag har fått skäll för det. Jag tar ju en pincett om jag har, men det har jag aldrig.

Ledsen, jag hade ju inte så mycket bra att komma med där, men jag fick chans att visa mig och Natasha igen. Som jag även åt hamburgare med i London för 13 år sedan innan hon blev känd, därför gjorde vi det igen.

Foto: Fanny Lidhström för FRIDA

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00