Jag i Vi Föräldrar

Jag har gjort ett nytt ”Hur pinsam kan man vara som bebisförälder”-reportage i Vi Föräldrar.

Jag testade bland annat vad som händer när man anklagar andra föräldrar för att klä sina barn könsstereotypt (på nivån ”du begränsar din son, du borde ha klänning på honom också” och föregick med gott exempel på Harry).

Foton: Fanny Lidhström

Och spontandumpade Harry på random förskola. Jag frågade vad det kostar att lämna in honom en stund.

Älskar hans strumpa. Utstrålar omhändertagande förälder.

 

Och att be ungdomar mata honom så stackars småbarnsmamman fick fika i FRED! Det gick så sjukt bra.

 

Och att be folk i lekparken kolla om jag har löss.

Och be slumpmässigt utvalda folk att suga snor med snorsug på Harry eftersom jag inte klarade det själv.

 

Så här ser tidningen ut och finns ute nu. VÄRD tidning.

 

Harrys första omslag.

Inte mitt första, jag var till exempel på omslaget när jag blev utkastad från Arbetsförmedlingen. Läs om det HÄR.

 

 

 1. Agneta skriver:

  Underbart reportage! Ska nog ta efter det där med fikat… Måste fråga var du har hittat din lillkilles fina keps? Jag har letat överallt efter liknande 🙂

 2. Hanna skriver:

  Men så roligt!! Jag har inga barn men måste nog köpa tidningen bara för det här reportaget!!

 3. ÄLSKAR dina sånahära reportage!!! När du testade att vara brat för en dag i SOLO köpte jag tidningen (som jag aldrig läser annars) och läste artikeln så många gånger att jag kunde nästan hela utantill och citerade den för alla jag träffade typ hela tiden! Jag övervägde att rama in den men kom på att det inte gick eftersom den var på två sidor av samma papper. (NU kommer jag på att jag hade ju kunnat köpa två tidningar och ta en sida från varje för att få med hela artikeln, typiskt att bra idéer ska komma typ 2-3 år för sent…!)

  1. Men är det SAAAANT!! Du måste ju vara en av de mest fantastiska i universum.

 4. anna skriver:

  Alltså, du är ju bara bäst! Åh vad jag måste läsa hela artikeln. Du är ju galet bäst Lisa!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..