Harry döps i dag

Tredje natten i rad med aslite sömn. Det var inte ens pga barna i natt utan allt kaffe jag drack för att överleva igår.

Det jobbigaste med det är att Harry döps i dag och jag och en kompis ska sjunga en fin sång som man blir rörd av. Vilket innebär att jag KOMMER börja gråta. Jag har liksom i NORMALA fall ett labilt förhållande till fina sånger. (Aslite sömn är förvisso det normala tillståndet tydligen.)

Jag sjöng på Sixtens dop också och då klarade jag mig med nöd och näppe men det brände liksom i halsen och ögonhålorna (eller vart det nu känns).

20140817-054311-20591397.jpg

Utvilad men ändå med gråtproblem på Sixtens dop.

 1. Vad sjöng du? Brukar sjunga på typ syskonbarns dop/namngivningar (eftersom de är tondöva hela bunten så TROR de att jag kan sjunga hehe <3) och ALLA vill jämt ha "Livet i min famn". Fin och gullig men nu har jag sjungit den så många gånger att jag inte blir rörd av min egna sång längre 🙁 🙁 :(. Behöver därför tips på alternativ! Kram och grattis till lelle-Harry

 2. Hannah skriver:

  All lycka och välgång i livet, lille Harry! Hoppas att din mamma snart får sova en hel natt också. Kram!

 3. Det skulle jag aldrig klara! Bölar för minsta lilla, jämt. Tur det finns choklad att trösta sig med.

  1. haha ja!! Eller jag är mer en chipstjej då.. 🙂

   1. De spelar ju faktiskt i samma liga så chips går fint att trösta sig med också!

 4. Elin skriver:

  Men du! Nu får din man ta småkillarna en natt tycker jag ;). Hoppas ni får en underbar dag. Grattis på dop-dagen Harry :).

  1. Det gör han! Eller vi har en var nu men problemet är att jag inte somnar om när jag väl vaknat ordentligt.

   1. Elin skriver:

    Åh jag känner igen det! Jobbigt :(. Hoppas du får sova snart.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..