Tishan som gjorde att jag kom över killen

 

Jag hittade en till barnbild på mig när jag var i Östersund (jag till höger).

 

Om ni försöker att inte fokusera på mitt överbett så ser ni att jag har en SINNESSJUKT cool tisha på mig. Jag var tio år och den fanns bara i vuxenstorlek. Jag är fortfarande SÅ glad att mina föräldrar lät mig köpa den (och ha på mig den jämt).

Den gjorde till exempel att:
1. Cissi (cool tjej) (alla som hette Cissi 1989 var dödscoola) ville att jag skulle hoppa långhopprep med henne. Hon fattade liksom att jag var cool trots att jag var blyg, annars claimar man inte att man är Team Action (som för övrigt är en missionsorganisation som finns i Finland nu, men det visste inte Cissi, om jag får gissa fritt).

2. Bert-Ola (en jättesnygg kille som var 21 år) sa att jag hade ball klänning.
Jag blev besviken på att han inte såg att det var en t-shirt (man ba DUH!), och därför var det lättare att komma över honom. Vilket var bra eftersom jag ju var tio år.

[youtubeplay id=”02h1awsFBs0″ size=”medium”]

Läs mer om Åhléns höstkollektion där barnen väljer kläder själva, HÄR.

 1. Du har inte bara en läsare som känner till TeamAction, utan flera! Min kompis storasyster åkte iväg i team med dem. Tror det var till Egypten.

 2. Cicci skriver:

  Jag heter Cicci, anno 2014 och är grymt cool fortfarande, ähum. Var förmodligen coolast i stan 1989 när jag var 4 år! Värdelös på långhopprep dock 😉

  1. Ja du var sååå cool. Och är. Jag minns att jag ville heta Cissi redan när jag var typ fyra.

   1. Cicci skriver:

    Och allt jag ville var att få byta namn till Veronica! Så ocoolt av mig….

 3. JAG VET OCKSÅ vad det är! jag hade också en sån tröja då jag var liten! samt har deltagit i deras verksamhet medan de ännu höll på. SÅ ROLIGT att du hade en sån tröja då du var liten! haha

  1. My skriver:

   Jag med har haft en sån!

 4. Om det intresserar dig (eller någon annan) så kan jag meddela att TeamAction inte längre bedriver någon aktiv verksamhet. Men cool tröja, säg int annat! 😉

  1. WOW! Alltså det är så coolt att jag har en läsare som ens VET vad det är!? WOW! Och tack för info, jag är i högsta grad intresserad.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..