ANNONS

Tishan som gjorde att jag kom över killen

/

Jag hittade en till barnbild på mig när jag var i Östersund (jag till höger).

Om ni försöker att inte fokusera på mitt överbett så ser ni att jag har en SINNESSJUKT cool tisha på mig. Jag var tio år och den fanns bara i vuxenstorlek. Jag är fortfarande SÅ glad att mina föräldrar lät mig köpa den (och ha på mig den jämt).

Den gjorde till exempel att:
1. Cissi (cool tjej) (alla som hette Cissi 1989 var dödscoola) ville att jag skulle hoppa långhopprep med henne. Hon fattade liksom att jag var cool trots att jag var blyg, annars claimar man inte att man är Team Action (som för övrigt är en missionsorganisation som finns i Finland nu, men det visste inte Cissi, om jag får gissa fritt).

2. Bert-Ola (en jättesnygg kille som var 21 år) sa att jag hade ball klänning.
Jag blev besviken på att han inte såg att det var en t-shirt (man ba DUH!), och därför var det lättare att komma över honom. Vilket var bra eftersom jag ju var tio år.

[youtubeplay id=”02h1awsFBs0″ size=”medium”]

Läs mer om Åhléns höstkollektion där barnen väljer kläder själva, HÄR.

9
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00