Dopsången vi sjöng

Jag sa i en kommentar att jag kunde visa sången jag och Harrys gudmor Liza sjöng på Harrys dop. Sen ångrade jag mig och skulle korta ner den jättemycket, men det gick inte i appen jag hade och nu har det gått så lång tid så nu lägger jag bara uuut den.

Jag är låten igenom totalkoncentrerad på att inte börja gråta men jag får väl bju på det då.

Du min lilla skatt av David Miles.

[youtubeplay id=”flp8EpcqjLQ” size=”medium”]

 

 1. Frida skriver:

  Fint! Vet du vad låten heter i originalversionen på engelska? Tack!

 2. Elin skriver:

  Alltså SÅ fint!!! Har lyssnat fler flera gånger redan. Älskar sådan stämföring. Det är så vackert! Nästan så jag vill föda ett barn bara för att få sjunga den sången på dopet. Och snälla ta inte bort videon innan ag lärt mig den. Dör nog då.

 3. Linda skriver:

  Fantastiskt! Fantastisk sång, musik, text ❤️ Favorit.

 4. Linda skriver:

  Åh helt underbart ju! ♡

 5. Petra skriver:

  Väldigt fint! Ettunderbart minne till er fina son. Fick gåshud.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..