ANNONS

Senaste dagarna i bilder

/

Min kompis Bill från Kanada var i Stockholm på konferens och jag tog med honom till min kompis Josefines fest. Han är hjärtforskare och jag frågade om det på riktigt händer något i hjärtat när man får krossat hjärta. Det GÖR ju fysiskt ont. Men det gjorde det inte, det är i andra muskler det gör ont för att man typ andas annorlunda + lite annat.

Bill känner jag från Thailand 2010. Vi var ett gäng som alla reste själva och träffades på en timmes båtfärd och hade så kul att vi bestämde att vi skulle umgås non stop allihopa i en vecka.

Mitt coolaste gäng någonsin. Sorry alla andra gäng. Eller jag har kanske aldrig haft ett gäng i och för sig. Mitt enda gäng någonsin:

I går var vi på Grönan med Annika och Olle och deras barn Juni och Majken. Bra drag i barnkarusellerna, enligt Annikas hår.

Harry och Majken.

Sixten såg sina drömbollar.

Harry vill gå överallt.

Jag var tydligen taggad enligt Olles mobil.

Sen gick vi till Annika och Olle. Harrys andra favvo är att kliva i vagnar och sitta där.

Sen blev det stökigt. Då gick vi hem.

I dag var vi på en Mamafotografering. Mama startar en kampanj med hashtagen #matanu ”Låt oss mata var (och hur) vi vill!”. Bra grej! Ett 20-tal ammade och flaskade samtidigt. Hormoner och hemorrojder-Therese föreslog att jag skulle hashtaga #tvångsmatning i stället eftersom Harry var sjukt osugen.

Här med Annika och Frans.

Och nu passar det ju väldigt bra att titta på min amningssång, om ni inte gjort det tidigare.

[youtubeplay id=”wJDKPbHkQe8″ size=”medium”]

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00