Mitt problem

Linus är borta i kväll så jag lägger båda. När jag gör det tar det alltid 4 timmar aktiv tid, typ.

Men Linus gjorde det i helgen och de somnade snabbt båda två?

Han kanske i och för sig är tråkigare. Jag har lite problem på den fronten.

20140828-203935-74375109.jpg

20140828-203945-74385351.jpg

20140828-203955-74395741.jpg

Harry ba joråsåatte, när kommer pappa.

 1. moa skriver:

  fast vad händer om man bara låter dem vara uppe tills de somnar då? eller lägger du dem för att du också ska lägga dig? de borde ju också blir trötta eller? bara nyfiken på hur det funkar, kan inget om barn.

 2. Petra skriver:

  tråka ner dig!

  1. KAN INTE!! SÅÅÅÅÅ SVÅRT

 3. J skriver:

  Jag brukar ”lura” min dotter de kvällar jag är själv. Hon får lägga sig i sängen och vänta på att lillebror ska somna så jag kan komma och läsa saga (jag brukar gå runt med honom i famnen tills han blivit lugn och lite sömnig) när han väl har somnat då har hon också somnat. Brukar ta ungefär 20 min. Tillägger bara att oftast är vi två och då läser vi faktiskt saga för henne (så ni inte tror att jag bara luras :))

  1. Smart!! Men det funkar liksom inte med Six, han kan inte ligga still!

 4. Mee skriver:

  Hur gör man för att natta två??? Jag har bara lyckats en gång på dagtid och då la jag både i syskonvagnen som jag sedan stod böjd över och ammade den minsta medans jag gungade den med höften för att även äldsta skulle somna. Det funkade men känns inte direkt som ett vinnande koncept…. Plus att jag egentligen är för gammal för att böja mig så.

  1. Haha ingen aning, ingen har somnat än

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..