Sixten är ett geni

Linus: Vi ska äta frukost nu!

Sixten: Vi ska äta fruskutt (mitt FAVVOSIXTENORD, han får aldrig sluta) nu.

Linus: Mm, vi ska äta nu.

Sixten: Vi ska äta sen förut

Linus: Ja! Lisa hörde du?

Jag: Ja.

Linus: Det har han ju rätt i. Vi ska äta SEN, FÖRUT. NU är ju samma sak som att säga SEN, FÖRUT.

Jag: JAAAA!

Linus: Han testar olika sätt att säga NU.

Jag: JAA! Systematiserar tidsadverben.

 

Man ba eventuellt.

 

 1. Ledsen att jag är sen på bollen här. Vill bara bekräfta att: jajemän, din Sixten är nog alldeles säkert helt sannolikt ett språkgeni. Och det är inte förvånande alls med tanke på hur stark hereditet språklig begåvning har.

  DU är ett geni jöh!

 2. iA ~ skriver:

  ÅH Minya (2,5 år) säger också fruskutt. Jag kommer aldrig rätta henne! <3

  1. Haha åh, de borde ha en fruskutklubb!

 3. Alltså (kniv)Lisa, du är underbar. Skrattar åt dina inlägg varje gång och du är så himla skön som person. Jag har följt din blogg så länge jag kan minnas, jag följde den när du bloggade på devote och innan du fick Sixten. Och när du hade mörkbrunt hår och hade din gamla header med ett citat om vegetarianer (som jag inte kommer ihåg just nu bara för det). Minns att jag fick syn på din blogg i tidningen FRIDA, som jag prenumererade på då, och gick in på din blogg och blev fast. Och ända sedan dess har jag följt din blogg. Ville bara skriva det haha, du gör mina dagar Lisa <3

  1. Men gulligaste fantastiskaste du! Vad kuuuul att du hittade mig i Frida!! Love youuuuuuu!!!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..