Dagens bilder

Igår var vi på Junis tvåårskalas. Här är jag på toan.

20140831-174117-63677508.jpg

Juni gillar Harry.

20140831-174200-63720067.jpg

Hon fick ett tåg som Sixten tog. ”Mamma du har inte råd att åka” sa han. Man ba hur har DU råd då, jag äger dina pengar! Jag ÄGER hör du det.

20140831-174433-63873657.jpg

Barnen kollade luftballonger.

20140831-174513-63913535.jpg

I dag är vi i Gnesta. Vi brukar åka runt och titta var vi vill bo. Vi vill köpa hus (i framtiden) men ha pendlingsavstånd till Stockholm. Gnesta är sjuuuukt gulligt. Det hörs ju inte på själva ordet. Vi var nyss typ rörande överens om att vi vill flytta hit. THIS IS THE PLACE.

Sen kom vi på att det var för att vi pratade med en familj som hade världens sötaste kattunge.

20140831-174850-64130151.jpg

Den spred liksom ett gullskimmer över hela Gnesta.

 1. Jag funderade också på Mariefred men hamnade i Knivsta.

  Fördel: bättre pendling (pendeltåg hela vägen) och man kan om det kniper ta bilen till stan, söder om Stockholm är det ju kö från Södertälje. Knivsta är en nybyggnadsstan och Sveriges med snabbväxande kommun, det satsas här. Sen är Uppsala nära och där kan man hitta det mesta så som fulla studenter som gör knäppa saker vid valborg och nollningar. alltid kul.

  Nackdel: Mariefred är gulligare och har ett slott.

 2. Min pappa pendlade ju från Kungsbacka när han jobbade i Sthlm. Flytta hit!

 3. Sophie skriver:

  Jag bodde i Gnesta nar jag var 10-15 ar, alltså for laaaange sen. Mina foraldrar har landställe dar fortfarande. Det ar himla gulligt dar, och det blir mer och mer poppis att Stockholmare flyttar dit. Pendeltaget ar ju ett stort plus att det finns (men det blir forseningar vid extremkyla i vanlig ordning), mataffaren STOPP ar sjukt bra, Gnesta Strand mkt bra alternativ att ga och ata pa. Gick pa Frejaskolan och tror att den var bra? Vi hade 5 jattebra ar har! Det enda ar nar kidsen ska borja gymnasiet. Tror det narmsta gymnasiet ar i Sodertalje, och tyvärr kanske det av olika anledningar ar det basta. Nykoping finns ju med det ar anda en bit dit. Vi flyttade tillbaka till Sthlm och borjade gymnasiet. Vart kollar ni exakt i Gnesta? Det gamla området uppe pa kullen nara Frejaskolan ar ju magiskt, men sakert det dyraste. Lycka till!

 4. Erika skriver:

  Välkommen till Gnesta! Har precis flyttat hit och trivs JÄTTEBRA! Gulligt samhälle, det mesta finns (mataffär, systemet, apotek, vårdcentral, skola…badhus, ishall, tennishall…). Man får dessutom jäkligt mycket för pengarna när man köper hus här!

  1. ÅH! SÅÅÅ gulligt. Eller har du en kattunge?

   1. Erika skriver:

    Önskar att jag hade en kattunge. Verkar mycket enklare än en halvgalen hund och en 6-månaders människounge 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..