ANNONS

Dagens frågor

/
Pratar inte Linus i sömnen längre? 
Jo, men vi sover sällan i samma rum, eftersom båda barnen har velat ha en förälder och alla stör alla om vi sover i samma rum. Men nu ska Sixten snart börja sova själv i eget rum. Jag har förstått att vi är lite sena med det. Vi är tydligen lite sena med blöjavvänjning också, men såna är vi. Eller Linus och jag har ju slutat för länge sedan. Fast jag använder bindor. Försök inte övertala mig att använda menskopp, jag vill faktiskt inte stoppa in saker.
  
Har du slutat amma? 
Nej, jag ammar morgon och kväll men har slutat nattamma. Linus började ta Harry på nätterna och han sov plötsligt mycket bättre då. Han fattade väl att det inte var någon mening att vakna hela tiden när inte jag fanns där. Smart kid!
Vill du ha fler barn? 
Jag vill absolut det, men inte Linus, än på flera år i alla fall, så jag måste ju övertala honom först och när jag lyckats med det lär jag ju vara i klimakteriet redan. Men det är lite skumt det där, att ha två små barn är ju jättejobbigt och ÄNDÅ vill jag ha fleeeer för de är så braaaa också. Det räcker med att jag får sova ikapp lite så börjar jag längta.
11
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00