Dagens frågor

Pratar inte Linus i sömnen längre? 
Jo, men vi sover sällan i samma rum, eftersom båda barnen har velat ha en förälder och alla stör alla om vi sover i samma rum. Men nu ska Sixten snart börja sova själv i eget rum. Jag har förstått att vi är lite sena med det. Vi är tydligen lite sena med blöjavvänjning också, men såna är vi. Eller Linus och jag har ju slutat för länge sedan. Fast jag använder bindor. Försök inte övertala mig att använda menskopp, jag vill faktiskt inte stoppa in saker.
  
Har du slutat amma? 
Nej, jag ammar morgon och kväll men har slutat nattamma. Linus började ta Harry på nätterna och han sov plötsligt mycket bättre då. Han fattade väl att det inte var någon mening att vakna hela tiden när inte jag fanns där. Smart kid!
Vill du ha fler barn? 
Jag vill absolut det, men inte Linus, än på flera år i alla fall, så jag måste ju övertala honom först och när jag lyckats med det lär jag ju vara i klimakteriet redan. Men det är lite skumt det där, att ha två små barn är ju jättejobbigt och ÄNDÅ vill jag ha fleeeer för de är så braaaa också. Det räcker med att jag får sova ikapp lite så börjar jag längta.
 1. Äsch då ni kan inte vara sena, för det är inte vi (har jag bestämt iallafall) jag och 5-åringen delar på 160-sängen och min man delar på 120-sängen med vår 10-åring. Barnen vill ha sällskap och vi orkar inte trängas (eller ta strider om eget rum) Sen är deras argument överlägset vårt : varför får mammor och pappor sova tillsammans men små barn ska sova ensamma i sina märka rum med mardrömmar? Vad svarar man på det liksom?

  1. SÅ bra argument ju!! Jag ska ge Sixten det.

 2. Yevonde skriver:

  Åh mitt barn slutade med blöjor nu i somras, 3,5 år gammal, allmänt accepterat som skitsent tydligen eftersom tom främlingar tyckte det var ok att utbrista. Blöjorna och nappen rök samma vecka och nu är jag glad för samsovningen, en får hålla på länge. Ingen bebis kvar ju.

  1. Vad bra! Ja, folk kommenterar oss också. Det finns en som sagt till Sixten ”Sixten du kanske ska berätta för mamma och pappa att du är för stor för blöjor nu”. WTF?????????????

   1. Frida skriver:

    Eh?!? Först ba: HAHAHHAHAHAHHA. Sen ba: SHUT THE F UP! Sådan kommentar förtjänar örfil. Straight up.

   1. Yevonde skriver:

    Men eller hur! TRIST! Folk har så mkt åsikter.. Mitt barn rätt lång, huvudet längre än jämnåriga och har dessutom slagit ut en framtand, alla tror ju att hen är mkt äldre liksom. Nu är det så man knappt kan köra sittvagnen längre..
    Du får kontra ”Sixten du kanske ska tala om för tant/farbror att mind their own business!”

    1. cissi skriver:

     Min äldsta är också lång och har även pratat väldigt tidigt. Märks att det ställs andra krav (eller förväntningar) på henne jämfört med jämnåriga som är kortare och inte pratar lika mycket.

 3. Mee skriver:

  Äsch. Vår äldsta är 10 veckor yngre än Six och vi har precis samma upplägg. Pappa och äldsta i ett rum och jag och yngsta (6 mån) i ett annat och bara vi vuxna är blöjfria.

  1. Haha vilken koll du har.

 4. Här är vi också lite sena på det där med sova i eget rum & alla 4 (+ hund) ligger i en stor hög i vår säng, hehe. Fast jag tycker det är supermysigt! Om & när ni flyttar Six får du hemskt gärna dela med dig av detaljer osv.
  http://blogg.loppi.se/jennybenny

  1. Det ÄR supermysigt så länge alla är tysta simultant någon gång under natten men det händer tyvärr inte 😉 Fast nu i Småland gick det faktiskt bra. ÄLSKAR när Sixten värmer armen i min t-shirt!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..