Thailandsbilder + YOLO

Det finns en tid för allt. Nu fanns det tid för att föra över thailandsbilder från storkameran.

Vår strand. Som vi hade alldeles för oss själva. Not. Vi och alla andra svenska barnfamiljer. Älskar det. Är inte lika lycklig på ställen utan doktor och taxi med bilbarnstolar. Jag är inte lika YOLO som förr.

 

Bobo och Harry.

Bobo är världens snällaste kusin.

 

På kvällen tog jag på Harry typ rymddräkt eftersom myggorna kommer fram då. Bobos mamma är lite mer yolo.

 

Ytterligare ett exempel:

 

 

Fast det där var väl inget, det kan jag också.

 

 

  1. Elsa skriver:

    Har säkert skrivit förr; men jag minns så väl när du var så yolo att jag blev så stärkt av att läsa din blogg. Det gjorde jag långt efter att du blev mammig (vilket är helt rätt, dödsmaneter + barn känns ej nice), gick in i ditt arkiv för att skratta och läsa om dina galna resor för att typ känna mig mer… modig. Om jag hade lite ångest läste jag din blogg och tänkte att Knivlisa överlevde minsann allt och då kan jag också göra det. Vill vara du!!! Vill också vara modig och galen. Är inte ens mamma men har för mycket dödsångest för att våga massa.

    1. Åh kära fina du, vad glad jag blev av att läsa detta! jag vill också vara modig igen, haha. Jag känner dock att det börjar komma tillbaka. IT WILL!! KRAM på dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..